Zmajeva hiša se z drugo sezono vrača poleti 2024

Zmajeva hiša oz. House of the Dragon je lani na velika vrata stopila v svet TV in navdušila s fenomenalno prvo sezono zgodbe o dinastiji Targaryen. Prav vsi smo že nestrpno pričakovali novice o drugi sezoni in končno imamo konkretne novice. Druga sezona je v celoti posneta in bo na HBO premierno predvajana predvidoma v začetku poletja 2024. Vsi zamudniki imate tako še nekaj časa, da pridete na tekoče.

Stavka igralcev in scenaristov v Hollywoodu je povzročila številne premestitve filmskih in TV izidov iz leta 2023 na 2024. Omenimo samo Dune: Part Two in Challengers, pa tudi četrto sezono True Detective. Zdaj so scenaristi le dosegli dogovor s studii in delo se do neke mere lahko nadaljuje. Takoj smo dobili nekaj dodatnih informacij o tem, kdaj lahko pričakujemo težko pričakovane TV izide. Med njimi je bila tudi serija Zmajeva hiša, ki je končala s snemanjem druge sezone in najavila izid le-te za začetek poletja 2024.

Prvo sezono smo intenzivno pokrivali tudi pri nas in povzetke vseh epizod ter dodatne analize najdete na naši spletni strani pod ključno besedo Zmajeva hiša.

Torej, kaj lahko pričakujemo naslednje leto? Natančen scenarij druge sezone je zaenkrat še skrivnost, toda glede na to, da serija temelji na knjigi, lahko tisti najbolj radovedni že pokukate v prihodnost skozi pisano besedo.

Ryan Condal, glavni ustvarjalec serije, je za The Hollywood Reporter povedal, da se bodo pojavili novi liki. “Navdušeni smo, da bomo spet snemali s člani naše izvirne družine in novimi talenti na obeh straneh kamere. Vsi vaši najljubši liki se bodo kmalu zarotili za svetniškimi mizami, korakali s svojimi vojskami in jezdili svoje zmaje v boj. Komaj čakamo, da delimo, kar imamo na zalogi.”

Druga sezona bi naj predstavila tudi nekaj novih krilatih zveri. “Spoznali boste pet novih zmajev,” je Condal razkril na nedavnem dogodku v Los Angelesu.

Mi že komaj čakamo drugo sezono. Z novimi informacijami, ko bodo te na voljo, se vrnemo v kratkem. V vmesnem času pa si osvežite spomin – vse epizode serije Zmajeva hiša so s slovenskimi podnapisi na voljo na platformi HBO Max.

Poiščite nas na družbenih omrežjih