Netflix, HBO Max in Disney+ predlogi za julij 2022

Mesec julij v letu 2022 prinaša sveže Netflix, HBO Max in tudi Disney+ predloge. Osvežena ponudba vseh platform ponovno ponuja odlične filmske in TV izkušnje, ki si jih enostavno morate ogledati. Poglejmo pobližje.

Poletni meseci so znani po tem, da se dogajanje tudi na tem področju nekoliko umiri. Vseeno pretočne platforme Netflix, HBO Max in Disney+ ne spijo in že ponujajo številne zanimive filme in serije. Mnogi odlični naslovi pa bodo debi doživeli v drugi polovici meseca. Kaj je že na voljo, preverite spodaj.

Filmi

The Man From Toronto (Netflix)

Igrajo: Kevin Hart, Woody Harrelson, Kaley Cuoco, Jasmine Mathews, Lela Loren, Pierson Fodé, Jencarlos Canela, Ellen Barkin

Režija: Patrick Hughes

Kratek opis: Akcijska komedija, kjer sta v glavni vlogi Kevin Hart in Woody Harrelson, je idealna izbira za brezskrben ogled, v kolikor iščete nekaj smešnega. Zgodba govori o najbolj smrtonosnem morilcu in zgubi, katera zamenjajo en za drugega. Kot si lahko mislite, sodeč po imenih in napovedniku, je Hart v svoji tipični vlogi in coni udobja, Harrelson pa mu poskuša nagnati čim več strahu v kosti.

Father of the Bride (HBO Max)

Igrajo: Andy García, Gloria Estefan, Adria Arjona, Isabela Merced, Diego Boneta, Chloe Fineman

Režija: Gaz Alazraki

Kratek opis: Latino verzija znane zgodbe o očetu neveste z Andyjem Garcio v glavi vlogi, je tipičen družinski film za sproščen ogled po napornem dnevu ali tednu. V tej zgodbi se vsak nekje najde in film ima na HBO Max izredno gledanost, zato ga preverite tudi vi.

RRR (Netflix)

Igrajo: Ram Charan, N. T. Rama Rao Jr., Ajay Devgn, Alia Bhatt, Shriya Saran, Samuthirakani, Ray Stevenson, Alison Doody, Olivia Morris

Režija: S. S. Rajamouli

Kratek opis: RRR je indijska akcija, ki vam bo vzela sapo. Vidi se, da to ni hollywoodska produkcija, zato so ustvarjalci lahko v popolnosti uresničili svojo vizijo. RRR po tihem spada med najboljše filme leta 2022 zaenkrat in ne bo vam žal, če si boste nekoliko razširili obzorja z ogledom filma, ki vam bo predstavil drugi stil pripovedovanja, akcije in kulture.

Rise (Disney+)

Igrajo: Uche Agada, Ral Agada, Jaden Osimuwa, Elijah Shomanke, Yetide Badaki, Dayo Okeniyi

Režija: Akin Omotoso

Kratek opis: Športna biografska zgodba o življenju, vzponu in karieri treh grških bratov nigerijskega porekla Giannisa, Thanasisa in Kostasa Antetokounpa. Njihova pot do ZDA in lige NBA je bolj neverjetna kot največje fantazijske zgodbe največjih mojstrov fikcije, zato vam film od srca priporočamo, saj bi njihovo zgodbo morali poznati vsi.

Serije

Stranger Things S4 Vol. 2 (Netflix)

Igrajo: Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton

Kratek opis: Stranger Things je trenutno najbolj priljubljena serija na svetu. Težko pričakovano četrto sezono so ustvarjalci razdelili na dva dela. Drugi del je od začetka meseca zdaj na voljo za ogled na Netflixu in zanimanje je tako veliko, da se je v prvih minutah meseca platforma sesula. Do danes je serija Stranger Things podrla vse rekorde gledanosti v zgodovini Netflixa in pretočnega predvajanja nasploh.

Westworld S4 (HBO Max)

Igrajo: Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Aaron Paul, Angela Sarafyan, Ed Harris

Kratek opis: Futuristična HBO serija Westworld je nazaj. V svojih začetkih ena bolj popularnih serij, je z vsako sezono bolj zakomplicirala svojo zgodbo, a intelektualno ostaja na (pre)visokem nivoju. Tudi četrta sezona ima velike načrte in začetek veliko obeta. Scenografija in prikaz sveta sta neverjetno napredna, iz epizode v epizodo pa bomo verjetno počasi razvozlali vse namige, s katerimi nas dražita zakonca Lisa Joy in Jonathan Nolan.

Ms. Marvel (Disney+)

Igrajo: Iman Vellani, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh, Laurel Marsden, Azhar Usman, Rish Shah, Arian Moayed, Alysia Reiner, Laith Nakli, Nimra Bucha, Travina Springer, Adaku Ononogbo, Samina Ahmad, Fawad Khan, Mehwish Hayat, Farhan Akhtar, Aramis Knight

Kratek opis: Serije Marvela v četrti fazi smo že vzeli pod drobnogled in razvrstili od najslabše do najboljše. Tik za tem je izšla Ms. Marvel. Simpatična zgodba o mladi Kamali Khan, ki naenkrat postane superjunakinja in raziskuje, zakaj je temu tako in spotoma odkriva svoje moči in zgodovino svojih prednikov.

The Umbrella Academy S3 (Netflix)

Igrajo: Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Elliot Page, Cameron Britton, Mary J. Blige, John Magaro, Adam Godley, Colm Feore, Justin H. Min, Ritu Arya, Yusuf Gatewood, Marin Ireland, Kate Walsh, Genesis Rodriguez, Britne Oldford

Kratek opis: V Sloveniji zelo priljubljena serija The Umbrella Academy je prav tako nazaj s tretjo sezono. Inovativna zgodba, ki jo imajo radi stari in mladi, je po dveh letih znova tukaj in zgolj v nekaj dneh so postali najbolj gledana serija na Netflixu, če odštejemo Stranger Things. Priporočamo.

Irma Vep (HBO Max)

Igrajo: Alicia Vikander, Vincent Macaigne, Byron Bowers

Kratek opis: Irma Vep je najnovejša HBO miniserija, ki prinaša nekaj svežega v poplavi kvalitetne ponudbe. Govori o Miri, ameriški igralki, ki je naveličana nad svojo slavo in kariero. Odloči se vzeti glavno vlogo v francoskem nemem filmu “Les Vampires”. V glavni vlogi je izvrstna Alicia Vikander, film pa dobro prikaže proces ustvarjanja in nas spusti v intimo tega sveta.

Želimo vam prijeten ogled in obilo užitkov!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih