Novi napovedniki 2023: Teden #47 - Oskubljen teden

Nov teden in novi napovedniki. Pretekli teden nam je ponudil najbolj številčno ponudbo napovednikov do zdaj. Dobili smo številne prve vpoglede v nekatere najbolj pričakovane filme leta. 

Najbolj zanimivi napovedniki preteklega tedna so:

1. The Karate Kid

Kratek opis: Tehnično ne gre ravno za napovednik, ampak bolj za zanimivo najavo, ki so jo pripravili ustvarjalci novega Karate Kida. Legendarni Jackie Chan in kultni Ralph Macchio vabita vse, ki bi radi zaigrali v glavni vlogi filma, da se jima pridružijo na norem potovanju. To lahko storite tukaj, če pa boste za glavno vlogo izbrani zaradi nas, si pridržujemo pravico, da nas povabite na eno kavo in nam poveste, kakšna je bila celotna izkušnja.

2. Michael Fassbender: Road to Le Mans – The Film

Kratek opis: Michael Fassbender ni samo vrhunski igralec, ampak tudi odličen voznik hitrih avtomobilov. Njegova strast do motošporta ga je vedno navdihovala, zato je izkoristil priložnost in začel kariero tudi v Le Mansu. Poleg tega pa je vsem navadnim smrtnikom pokazal tudi, kako celoten proces izgleda. Zato je skupaj s Porschejem naredil serijo, ki prikazuje, kako se je uvajal, in zdaj izdal tudi film, kjer govori o tem, kakšne posledice pušča takšna kariera. Več si oglejte zgoraj – ne gre zgolj za napovednik, ampak za celoten brezplačen film, ki si ga je absolutno vredno pogledati.

3. Aquaman and the Lost Kingdom Exclusive Featurette

Kratek opis: Novo v rubriki: nov teden, nov superheroj. Tokrat na tapeti znova Aquaman, lik o katerem smo govorili že veliko. Mogoče že celo preveč, saj novi napovednik samo razširi obstoječe napovedi in navdušencem vrže par zanimivih bonbončkov, ki jih bodo privabili v kinodvorane. Kako izgleda, si poglejte v napovedniku zgoraj.

4. Poor Things

Kratek opis: Poor Things po vseh kritikah ni samo izjemno dober film, ampak eden najboljših filmov leta, če ne desetletja. Tako ambiciozen film si zasluži vsak ogled, zato so ustvarjalci pripravili kratek mednarodni napovednik, ki bo pomagal filmu pri promociji in razpoznavnosti. Kako mu je to uspelo, preverite na tej povezavi.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Viri slik: MUBI

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih