Netflix predlogi: Povprečne komedije, dobre serije

V mesecu juliju imamo za vas nove predloge na pretočni platformi Netflix. Našli boste veliko novih in starih filmov, vse od izvirnih zgodb pa tja do večnih klasik. Prebrskali smo celotno ponudbo in za vas izpostavili tisto najboljše in najbolj aktualno za ogled.

Preverite najnovejšo Netflix ponudbo:

Filmi

Beverly Hills Cop: Axel F

Igrajo: Eddie Murphy, Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige, Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser, Bronson Pinchot, Kevin Bacon

Kratek opis: Eddie Murphy je spet v akciji. Axel Foley se vrne v Beverly Hills, potem ko je ogroženo življenje njegove hčerke, kjer sodeluje s starima prijateljema Johnom Taggartom in Billyjem Rosewoodom, da bi odkrili zaroto. Smeh, akcija, eksplozije in veliko karizme – garancija za zabavo.

A Family Affair

Igrajo: Nicole Kidman, Zac Efron, Joey King, Kathy Bates

Kratek opis: Zvezdniška igralska zasedba je veliko obetala. Pa je končni rezultat tudi tako dober? O čem točno govori film A Family Affair? Nepričakovana romanca sproži komične posledice za mlado žensko, njeno mamo in njenega šefa, ki se spopadajo z zapleti ljubezni, spolnosti in identitete. Nicole Kidman, Zac Efron in ostali dajejo filmu čar in bodo poskrbeli za simpatičen brezskrben ogled ob pospravljanju perila.

Trigger Warning

Igrajo: Jessica Alba, Mark Webber, Tone Bell, Jake Weary, Gabriel Basso, Anthony Michael Hall

Kratek opis: Jessica Alba v vlogi komandosa razkrije nevarno zaroto, ko se vrne v svoje domače mesto in išče odgovore na smrt svojega ljubljenega očeta. Vloga, v kateri je zagotovo niste vajeni, a to ne pomeni, da tega ne zmore. Poglejte film in ocenite ali zadeva deluje.

Ticket to Paradise

Igrajo: George Clooney, Julia Roberts, Kaitlyn Dever, Maxime Bouttier, Billie Lourd, Lucas Bravo

Kratek opis: Pot v raj oz. Ticket to Paradise je romantična komedija studia Universal, ki bo ogrela vaše srce, hkrati pa narisala širok nasmeh na vaš obraz. V glavnih vlogah sta George Clooney in Julia Roberts, ki imata po vseh teh letih še vedno izredno kemijo. Zgodba je nekoliko predvidljiva, a zato nič manj zadovoljiva. Idealen film za zmenek v dvoje.

Več smo zapisali v naši recenziji.

Babylon

Igrajo: Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva, Jean Smart, Jovan Adepo

Kratek opis: Babylon oz. Babilon je zadnji film enega največjih režiserskih potencialov v filmski industriji, Damiena Chazella. Ime ste zagotovo slišali, poznan je predvsem po svojih najbolj uspešnih delih, Dežela La La (2016) in Ritem norosti (2014). Iz tega razloga smo tudi v tem primeru pričakovali pravo poslastico, še toliko bolj po ogledu napovednika, saj je Babilon izgledal kot zabavna zmes njegovih prejšnjih uspešnic z dodatno češnjo na vrhu. Občasno nas sicer Babilon totalno prevzame, a triurno potovanje skozi zgodovino filma je vseeno prevelik zalogaj za povprečnega gledalca.

Več smo zapisali v naši recenziji.

Serije

Bridgerton

Igrajo: Nicola Coughlan, Luke Newton, Claudia Jessie, Luke Thompson, Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh, Ruth Gemmell, Hannah Dodd

Kratek opis: Bridgerton po treh sezonah že štejemo med ene najuspešnejših serij Netflixa vseh časov. Mladi in stari dobesedno požirajo vso dogajanje in si vedno znova želijo še več. Tretja sezona se osredotoča na Penelope. Izšla je v dveh delih, ki sta že oba na voljo za ogled.

Eric

Igrajo: Benedict Cumberbatch, Gaby Hoffmann, McKinley Belcher III

Kratek opis: V osemdesetih letih prejšnjega stoletja v New Yorku je Vincent, lutkar, v nesrečnem zakonu za piko na i pa izgine njegov devetletni sin Edgar. Vincentovo vse bolj spremenljivo vedenje ga odtujuje od prijateljev, družine in sodelavcev. Po težavah z zlorabo substanc postane Vincent prepričan, da se lahko ponovno združi z Edgarjem s pomočjo njegove sedemmetrske lutke Erica.

Tour de France: Unchained

Kratek opis: V teh dneh je v teku najprestižnejša kolesarska dirka na svetu, Dirka po Franciji. V stilu F1, tenisa in golfa, je tudi kolesarstvo dobilo svojo serijo, ki pobližje prikaže vsakdan na tritedenski dirki. Na lanski Dirki po Franciji so kamere na vsakem koraku spremljale kolesarje ter njihove ekipe, tako da boste iz prve vrste videli zgodovinski boj Pogačarja in Vingegaarda.

Supacell

Igrajo: Tosin Cole, Adelayo Adedayo, Eddie Marsan

Kratek opis: Skupina na videz običajnih temnopoltih ljudi iz južnega Londona, ki jih združuje družinska anamneza srpastocelične anemije, nepričakovano razvije supermoč. Odkrijejo drug drugega in se ubranijo ujetosti skrivne organizacije, ki jih želi nadzorovati.

Another Self

Igrajo: Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yilmaz

Kratek opis: Turške serije so v zadnjih letih prevzele status mehiških in Another Self je še ena od tistih, ki je mednarodno znana ne samo pri nas, temveč tudi drugje. Po uspešni prvi sezoni zdaj dobivamo drugo. Vse epizode bodo na voljo za ogled 11. julija. 

Želimo vam prijeten ogled in obilo užitkov!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih