Netflix predlogi - junij 2023: Vrača se Black Mirror

V mesecu juniju imamo za vas nove predloge na pretočni platformi Netflix. Našli boste veliko novih in starih filmov, vse od izvirnih zgodb pa tja do večnih klasik. Prebrskali smo celotno ponudbo in za vas izpostavili tisto najboljše in najbolj aktualno za ogled v juniju 2023.

Preverite najnovejšo Netflix ponudbo:

Filmi

A Beautiful Life

Žanr: romantična drama
Režija: Mehdi Avaz
Igrajo:
Christopher, Inga Ibsdotter Lilleaas, Ardalan Esmaili, Sebastian Jessen, Paw Henriksen, Jonathan Harboe

Kratek opis: Elliott, mladi ribič z izjemnim glasom, dobi življenjsko priložnost, ko ga odkrije uspešna glasbena menedžerka Suzanne. Slednja kmalu Elliota seznani s svojo odtujeno hčerko in glasbeno producentko Lilly, kar hkrati začne tudi ljubezensko zgodbo. Na poti, da postane zvezda, ga ogrožajo težave iz preteklosti in njegovo novo razmerje z Lilly.

Spider-Man: Novi svet

Žanr: fantazijski
Režija: Bob Persichetti, Peter Ramsey in Rodney Rothman
Igrajo: Shameik Moore, Jake johnson, Mahershala Ali, Hailee Steinfeld, Brian Tyree Henry, John Mulaney, Nicolas Cage, Chris Pine

Kratek opis: Pred kratkim je v kino prišel drugi del iz trilogije Spider-Mana Milesa Moralesa. Zaradi tega nujno osvežite spomin prvega filma, saj vas bo drugi še bolj navdušil. Več o drugem filmu smo zapisali v naši recenziji. Prvi del je prav tako eden od naših najljubših filmov iz Spider-Man franšize sploh.

Extraction 2 (16. junij)

Žanr: akcijski
Režija: Sam Hargrave
Igrajo:
Chris Hemsworth, Golshifteh Farahani, Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt, Tinatin Dalakishvili, Idris Elba

Kratek opis: Chris Hemsworth se vrača kot Tyler Rake v nadaljevanju z naslovom Extraction 2. Prvi film nas ni pretirano navdušil, a je za akcijske navdušence ravno prava doza adrenalina, da lahko brez težav priporočamo tudi drugi del. Potem ko je komaj preživel dogodke iz prvega filma, se Rake vrača kot avstralski plačanec novih operacij, s še eno smrtonosno nalogo.

Blood & Gold

Žanr: akcijski triler
Režija: Peter Thorwarth
Igrajo:
Robert Maaser, Jördis Triebel, Alexander Scheer, Juri Senft

Kratek opis: V filmu Blood & Gold je dogajanje postavljeno v zadnje dni druge svetovne vojne in pripoveduje zgodbo o nemškem dezerterju Heinrichu (Robert Maaser), mladi in pogumni kmetici Elsi (Marie Hacke) – in celi množici nacistov. Nemški dezerter se obupno želi vrniti domov k svoji hčerki v zadnjih dneh druge svetovne vojne in se znajde ujet v bitki proti enotam SS, katere so na misiji odkritja skritega zlata.

Moonage Daydream

Žanr: dokumentarni
Režija: Brett Morgen

Kratek opis: Za vse tiste, ki ste morda živeli pod kamnom in ne poznate enega in edinega Davida Bowieja, naj vam takoj na začetku povemo, da je David Bowie ikona, legenda, bog, kameleon, oseba tisočerih obrazov in lik tisočerih osebnosti. Čeprav je bil njegovi pravi jaz vedno velika misterija, pa se zdi, da je s svojim zadnjim delom spet presenetil ter se kot osebnost še zadnjič razgalil in z odgovori za vedno končal večno debato: kdo sploh David Bowie je. Zdi se, da je dokumentarni film Moonage Daydream njegovo zadnje posthumno delo, ki dodaja samo še piko na i njegovemu celotnemu neprecenljivemu glasbenemu in kulturnemu opusu.

Več si preberite v celotni recenziji na tej povezavi.

Serije

Black Mirror – 6. sezona (15. junij)

Igrajo: Aaron Paul, Annie Murphy, Josh Hartnett, Kate Mara, Rob Delaney and Salma Hayeke

Kratek opis: Black Mirror je nazaj in po napovedniku se nam obetajo ponovne uspešnice. Po nekaj malo manj zanimivih epizodah smo vsi oboževalci že nestrpni, kaj so nam ustvarjalci pripravili s šesto sezono, saj so sestavili izjemno igralsko zasedbo. V šesti sezoni bomo dobili kar 5 epizod, ki se bodo nadaljevale po istem principu kot v prejšnjih sezonah, torej bomo spremljali krajše zgodbe. Za šesto sezono so pridobili zvezde, kot so: Aaron Paul, Zazie Beetz, Josh Hartnett, Salma Hayek, Daniel Portman, Danny Ramirez, Samuel Blenkin, Michael Cera in mnoge druge.

Arnold

Kratek opis: Ameriški dokumentarec o življenju Arnolda Schwarzeneggerja, ki ima zanimivo življenjsko zgodbo. Vse od bodibilderja do prvaka, ikone Hollywooda in politika. Verjamemo, da vas bo njegova življenjenska zgodba motivirala, tudi če niste njegov oboževalec.

The Days

Igrajo: Koji Yakusho, Oji Suzuka, Kaoru Kobayashi, Yuriko Ishida

Kratek opis: The Days je japonska drama, režiserja Masakija Nishiure, ki je sodeloval s Hideom Nakato. Serija prikazuje dogodke ob nesreči jedrske elektrarne Fukushima Daiichi leta 2011. Tisti, vpleteni, ki jih nekateri krivijo, drugi pa slavijo kot heroje, se soočajo s smrtonosno, nevidno grožnjo – jedrsko katastrofo brez primere.

Tour de France Unchained

Kratek opis: Evforija nad Rogličevo zmago na Giru d’Italia se še ni polegla in zaradi tega enostavno moramo priporočati Tour de France Unchained, ki spremlja lanski Tour de France in v njem izpostavi osem ekip. V seriji boste videli vzpone in padce iz vseh ekip ter borbo našega kolesarja Tadeja Pogačarja, ki zastopa ekipo UAE Team Emirates.

Želimo vam prijeten ogled in obilo užitkov!

Viri slik: Netflix

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih