Netflix in HBO Max predlogi za maj 2022

Tokrat smo se odločili, da združimo dve platformi in poiščemo najbolj kvalitetne filme in serije, ki se predvajajo v tem trenutku. Netflix in HBO Max trenutno prevladujeta in na njune platforme je prišlo veliko izjemnih predlogov. Ponudbo smo dodatno osvežili in jo posodobili.

Filmi

Batman (HBO Max)

Igrajo: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Andy Serkis, Colin Farrell

Režija: Matt Reeves

Kratek opis: Veliko besed ni treba izgubljati ob novem Batmanu. Film je spektakularen, v njem se je mračni junak vrnil v najboljšem možnem načinu in kljub dolžini filma vas bo ta vsekakor osupnil. Paul Dano v vlogi Riddlerja je fantastična izbira, ki jo je režiser Matt Reeves izkoristil do popolnosti in že komaj čakamo naslednji del. Več o filmu smo tudi zapisali v naši recenziji.

James Bond – Ni čas za smrt (HBO Max)

Igrajo: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes

Režija: Cary Joji Fukunaga

Kratek opis: Zadnji Bond film za Daniela Craiga je bil uspešen in je postavil temelje za naprej. Kdorkoli ga bo nadomestil, bo imel veliko nalogo. Vse kar pričakujete od modernega Bonda boste tudi videli v filmu Ni čas za smrt. Upali smo sicer na še več Ane De Armas in malo bolj izpopolnjenega zlikovca, a vseeno je zadnji Bond vreden vašega časa, saj pomanjkljivosti brez težav nadomesti. Tudi o tem filmu smo zapisali več v naši recenziji.

The In Between (Netflix)

Igrajo: Joey King, Kyle Allen, Kim Dickens, John Ortiz, Celeste O’Connor, Donna Biscoe

Režija: Arie Posin

Kratek opis: Romantična drama o izgubi bližnjega je takoj po izidu postala najbolj gledan film v Sloveniji. The In Between govori o soočanju s smrtjo svoje sorodne duše. V glavni vlogi sta Joey King in Kyle Allen. Kemija med njima je prepričljiva, zato vas bo razplet filma še toliko bolj ganil. Pripravite robčke.

Življenje potem (HBO Max)

Igrajo: Jenna Ortega, Maddie Ziegler, Julie Bowen, John Ortiz, Niles Fitch, Will Ropp, Shailene Woodley

Režija: Megan Park

Kratek opis: Običajno nas zgodbe, ki se tičejo problematike Združenih držav Amerike, v veliki meri ne pritegnejo, toda Življenje potem je redka izjema. V njem srednješolka Vada (Jenna Ortega) krmari čez tragični strelski napad in njegove posledice. Razmerja v družini in med prijatelji tako hitro postanejo zelo konfuzna in spremenjena. V njem smo našli nov izjemen igralski talent v obliki Jenne Ortega, ki je absolutna zvezda tega filma. Zadnje čase izbira odlične projekte in s filmom The Fallout se je v Ameriki prikradla na glavno sceno filmske industrije.

Serije

Tokyo Vice (HBO Max)

Igrajo: Ansel Elgort, Ken Watanabe, Rachel Keller, Hideaki Itō, Show Kasamatsu, Ella Rumpf, Rinko Kikuchi, Tomohisa Yamashita

Kratek opis: Leta 1999 se ameriški novinar Jake Adelstein preseli v Tokijo, kjer mora narediti pisni izpit v japonščini, da se lahko pridruži velikemu japonskemu časniku. To mu uspe in tako postane prvi tuji novinar, ki začne na čistem dnu. Veteran med detektivi ga vzame pod svoje okrilje in skupaj se podata v svet Yakuze. V glavni vlogi je Ansel Elgort in sama zgodba, ki je povzeta po istoimenski knjigi, je zelo zanimiva. Preveč pa vam seveda ne smemo razkriti.

We Own This City (HBO Max)

Igrajo: Jon Bernthal, Wunmi Mosaku, Jamie Hector, Josh Charles, McKinley Belcher III, Darrell Britt-Gibson, Rob Brown, David Corenswet

Kratek opis: Na seznam smo uvrstili tudi We Own This City, ki je kratka miniserija, v kateri vidimo vzpon in padec policijskega oddelka za sledenje orožja iz Baltimora. Tako se ponovno vračamo v zloglasno mesto Baltimore, ki se ga zagotovo spomnite iz serije Skrivna naveza, in prepričani smo, da vam bo podobna zgodba vsekakor zanimiva.

Better Call Saul (Netflix)

Igrajo: Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando, Michael McKean, Giancarlo Esposito, Tony Dalton

Kratek opis: Za vse oboževalce serije Kriva pota je Better Call Saul idealna izbira, saj gremo v preteklost, preden so se zgodili vsi blazni dogodki v Kriva pota. Tukaj lahko vidimo, kako je svojo kariero razvil Jimmy McGill in postal Saul Goodman ter se zapletel s kartelom. Teče šesta in zadnja sezona serije, ki jo je Vince Gilligan do tega trenutka izpeljal brezhibno in komaj čakamo, da vidimo končni razplet.

Ozark (Netflix)

Igrajo: Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Julia Garner, Jordana Spiro, Jason Butler Harner, Esai Morales, Peter Mullan

Kratek opis: Večkrat nagrajena serija Ozark se je vrnila z zadnjimi epizodami, s katerimi se serija zaključuje. V četrti in zadnji sezoni si boste lahko ogledali kar 14 epizod izjemne serije, v kateri se poročeni par preseli na jezero sredi Ozarka, zaradi pranja denarja. Velikokrat je že kdo omenil, da sama serija spominja na Kriva pota, a ima svoje unikatne elemente. Priporočamo jo vsem, ki so jim zanimive kriminalne drame.

Russian Doll (Netflix)

Igrajo: Natasha Lyonne, Greta Lee, Yul Vazquez, Elizabeth Ashley, Charlie Barnett, Chloë Sevigny

Kratek opis: Brez predloga s komičnimi elementi ne moremo ostati, zato je Russian Doll z novimi epizodami na Netflixu idealna osvežitev. V seriji sledimo ženski z imenom Nadia, ki je obtičala v časovni zanki. Vedno, ko umre, se zbudi na isti točki in tako se začne misija, kjer hoče ugotoviti, kaj točno se z njo dogaja.

Želimo vam prijeten ogled in obilo užitkov!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih