Margot Robbie se pridružuje novi zvezdniški zasedbi naslednjega filma Wesa Andersona

Margot Robbie se je pridružila novemu projektu Wesa Andersona, za katerega je že izbral nekaj odmevnih imen, kot so: Bill Murray, Tilda Swinton in Adrien Brody. Vsi omenjeni so bili del njegovega zadnjega filma The French Dispatch, ki se je že predvajal na številnih festivalih.

Margot Robbie pa ni edino novo ime, ki se je pridružilo naslednjemu projektu Andersona, saj je naslovnice pred kratkim krasil Tom Hanks, s katerim legendarni režiser upa, da bo dosegel še širše občinstvo. Anderson še ni izbral naslova filma in v svojem stilu še naprej snubi priljubljene igralce za ta in številne naslednje projekte. Pri njem lahko kot vedno pričakujemo edinstven slog in veliko zasedbo nadarjenih igralcev.

Kot poroča The Hollywood Reporter, bo Margot Robbie v filmu nastopila v stranski vlogi, kjer se bo prvič pridružila rednim obrazom Andersona. Robbie je pred kratkim zaključila z napornim urnikom, saj je v kinematografe prišel Odred Odpisanih: Nova misija, kjer je ponovno izvrstno odigrala Harley Quinn. Dokončala je tudi projekt Davida O’Russella, ki še nima naziva. Trenutno pa snema Babylon, novi film priljubljenega režiserja Damiena Chazella, ki je režiral dobro poznana filma Ritem norosti in Dežela La La.

V glavni vlogi jo bomo lahko zasledili tudi v prihajajočem filmu Barbie kreativne mlade režiserke Grete Gerwig. Wes Anderson je na festivalih debitiral svoj dolgo pričakovani The French Dispatch, kjer je sicer ponovno na prečudovit način prikazal svoj unikatni slog. Vseeno pa ni dovolj prepričal, v primerjavi s prejšnjimi klasikami, zato se že veselimo njegovega naslednjega novega projekta.

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih