Margot Robbie napovedala igralski odmor

Margot Robbie je brez dvoma eno največjih ženskih filmskih imen. Njen igralski repertoar je širok in globok, vloge pa raznolike in zanimive. Videli smo jo lahko tako v manjših filmih, kot velikih “blockbusterjih”, ki so zaznamovali prejšnja leta. Zaradi intenzivnosti svoje kariere, se je igralka odločila, da bo naredila kratek premor.

Margot Robbie je trenutno eno najbolj vročih igralskih imen. V zadnjih nekaj letih smo jo lahko videli v izjemnih filmih kot so Volk iz Wall Streeta, Ptice roparice, Babilon, Bilo je nekoč v Hollywoodu in seveda Barbie. Njena kariera je iz filma v film rasla in se razvijala, vsi zvesti oboževalci pa smo komaj čakali, da vidimo njeno novo kreacijo.

Z vsemi upodobljenimi liki v zadnjih letih je že skorajda postala nesmrtna. Postala je sinonim za kvaliteten film in velik razlog za ogled nekega celovečerca. Vendar pa je igralka zaznala (še sploh po fenomenu Barbie), da ima za trenutek dovolj igranja v filmih in da je čas za krajši odmor. Na to temo je dejala:

“Mislim, da so me trenutno verjetno vsi verjetno siti. Mogoče bi se morala za nekaj časa umakniti z zaslona. Iskreno povedano, če bi prehitro posnela še en film, bi ljudje rekli: ‘Spet ona? Vse poletje jo gledamo, nočemo še več.’ Ne vem, kaj je moja naslednja poteza”.

S tem je seveda popolnoma presenetila svetovno filmsko javnost in šokirala največje obožealce, ki seveda z največjim veseljem čakajo vsak njen film. Vendar pa po drugi strani filmski premor pomeni tudi odlično marketinško potezo, ki jo bo lahko igralka s pridom izkoristila, če bo to želela.

Njen veliki povratek bo pomenil konkreten skok v zaželenosti v filmih, vloge pa si bo lahko izbirala še bolj kot zdaj. Ampak zdi pa se, da ima igralka malce drugačne načrte. Za vse oboževalce je povedala naslednje:

“Resnično si želim režirati. Zadnjih sedem let čutim, da želim režirati, vendar sem to vedno razumela kot privilegij, ne kot pravico,” nadaljevala pa je z naslednjo mislijo: “Počasi sem delala na občutkih, da si zaslužim režirati. Težko je, ker sem imela srečo delati s toliko odličnimi režiserji in se od njih učiti. Pogosto, ko mi ponudijo projekt, pomislim: ‘Ali ne bi bilo super igrati v njem samo zato, da vidim, kako ga režirajo?'”

Po vsem povedanem že zdaj komaj čakamo, kaj bo igralka uspela ustvariti v svojem premoru in v kakšni obliki se bo vrnila. Mi trdno verjamemo, da bo njeno ime po vrnitvi še večje, njena zapuščina v filmski industriji pa neprecenljiva.

Če bo le hotela…

Poiščite nas na družbenih omrežjih