Knives Out nadaljevanje z zvezdniško igralsko zasedbo

Rian Johnson za nadaljevanje Knives Out sestavlja zavidanja vredno igralsko zasedbo. Iz prvega filma se vrača Daniel Craig. V nadaljevanju so zaenkrat potrjeni Dave Bautista, Edward Norton, Kate Hudson, Leslie Odom Jr., Janelle Monáe in Kathyrn Hahn.

Po uspehu prvega filma je dal Netflix Johnsonu in Craigu vrečo denarja in kreativno svobodo za nadaljevanje. Craig se vrača kot detektiv Benoit Blanc, Johnson pa bo ponovno prevzel režijo in produkcijo.

knives out daniel craig

Vrhunska igralska imena

Kopica zvezdnikov se bori za vlogo v filmu, saj bo igralski ansambel ponovno precej širok, Johnson pa želi znana imena, ki bodo pripeljala kopico gledalcev. Zaenkrat mu uspeva, saj so uspeli potrditi sama vrhunska igralska imena.

Kate Hudson vsi poznamo iz romantičnih komedij (Kako se znebiti fanta v 10 dneh), a ima tudi nekaj podcenjenih vlog v dramah (Almost Famous).

kate hudson

Leslie Odom Jr. je eden najboljših gledaliških igralcev, ki se je pred kratkim podal tudi v filmske vode. Na gledaliških odrih je nedavno blestel v muzikalu Hamilton, pred kratkim pa prejel tudi prvo oskar nominacijo za predstavo v filmu One Night in Miami.

leslie odom jr..

Dave Bautista, bivši profesionalni rokoborec, poskuša iti po stopinja Dwayne Johnsona in si ustvariti kvalitetno filmsko kariero. Poznamo ga iz Varuhov Galaksije, pred kratkim pa je bil v glavni vlogi Snyderovega zombi filma Army of the Dead.

dave bautista

Edward Norton je tako veliko filmsko ime, da o njem ni potrebo izgubljati besed. Fight Club, American History X in ostale vloge so ga utrdile v samem vrhu igralske smetane.

edward norton

Janelle Monáe se je v preteklosti dokazala kot odlična pevka, pred kratkim pa je uspešno zakorakala tudi v igralske vode. Moonlight, Antebellum in Harriet so filmi, kjer je nedvomno pustila svoj pečat. Ne gre pa pozabiti tudi druge sezone TV serije Homecoming, kjer je pokazala svoj igralski razpon.

janelle monae

Kathyrn Hahn je v preteklosti veljala za odlično komičarko, zdaj pa se podaja tudi v bolj resne vode. Poznamo jo iz TV Serij Parks and Recreation in Crossing Jordan ter iz filma Poredne mame. Ponovno je prišla v oči javnosti z odlično predstavo v izredno popularni TV seriji WandaVision, kar ji je brez dvoma pomagalo tudi pri pridobitvi vloge v tem nadaljevanju.

kathryn hahn

Zagotovo bomo v kratkem dobili potrjeno še kakšno veliko ime, saj Johnson več kot očitno misli resno. Se že veselimo!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih