Daniel Craig dobiva svojo zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih

Britanski igralec Daniel Craig pred ameriško premiero zadnjega Bond filma, Ni čas za smrt, dobiva svojo zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih. Ceremonija ob razglasitvi zvezde bo v sredo, 6. oktobra, s tem pa bo Craig postal četrti Bond s svojo zvezdo – pred njim so jo prejeli David Niven, Roger Moore in Pierce Brosnan.

Ceremonija pred ameriško premiero filma Ni čas za smrt

Ena največjih časti v Hollywoodu je prejeti svojo zvezdo na Pločniku slavnih. Vsako leto dodajo peščico novih prejemnikov in zadnji med njimi bo nihče drug kot Daniel Craig, še vedno aktualni James Bond. Slednjega bodo na posebni prireditvi počastili pred ameriško premiero filma Ni čas za smrt. Njegov soigralec iz omenjenega filma, Rami Malek, bo ob posebni priložnosti imel tudi kratek govor.

Craigova zvezda bo 2.704. na Pločniku slavnih. Umestili jo bodo zraven Rogerja Moora, ki je največkrat igral agenta 007. Na posebno ceremonijo bodo prišli tudi producenti zadnjega Bond filma, Michael G. Wilson in Barbara Broccoli, ki bosta poleg Maleka in Craiga prav tako imela kratek govor.

V utemeljitvi so predstavniki hollywoodskega Pločnika slavnih zapisali, da je Craig »britanska kulturna ikona«, ki jo po petih odličnih upodobitvah agenta 007 z veseljem sprejemajo v svojo zbirko. Zvezdo bo moč najti na 7007 Hollywood Bouldevardu.

Pločnik slavnih

Po Bondu na Broadway

Daniel Craig je poleg Bonda glavni igralec uspešnice Nož v hrbet, ki bo dobila dve nadaljevanji, obenem pa se ga spomnimo tudi iz filmov kot so Dekle z zmajskim tatujem, Logan Lucky, Munich, Pot v pogubo, Večna ljubezen in Mati. Njegov naslednji projekt bo gledališki, saj bo v glavni vlogi tragedije Macbeth navduševal gledalce na Broadwayu.

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih