Znani datumi naslednjih projektov Studia Marvel

Studio Marvel ne počiva. Z napovednikom so spomnili na polne kinodvorane in napovedali izide naslednjih projektov. Končno imamo naslove številnih nadaljevanj, prav tako pa smo prvič videli posnetke iz težko pričakovanega filma Eternals. Nadaljevanje Black Pantherja se bo imenovalo Wakanda Forever.

Po uspešnem zagonu četrte faze je Studio Marvel zdaj tudi uradno napovedal izide naslednjih projektov. S fantastičnim napovednikom so dvignili kocine in spomnili na vrhunec filma Avengers: Endgame ter datumsko opredelili izide številnih filmov.

Scarlett zadnjič, prvi azijski projekt, osupljivi Eternals

Po uspešnem skoku v četrto fazo z WandaVision in The Falcon and the Winter Soldier je čas tudi za prve filme. Težko pričakovana zgodba črne vdove prihaja na platna v začetku julija. Scarlett Johansson bo še zadnjič upodobila ikoničen lik in žezlo predala Florence Pugh.

Prvi azijski projekt v okviru Marvel franšize, Shang-Chi: And the Legend of the Ten Rings, pride na velika plana v začetku septembra. Po prvih napovedniku sodeč, bo film poln vrhunske akcije, hkrati pa predstavlja pomemben korak naprej pri dominaciji Studia Marvel, saj bodo še dodatno utrdili svoj status na azijskem trgu.

Najbolj pričakovan naslednji projekt je Eternals. Režijo je prevzela oskarjevka Chloé Zhao. Igralska zasedba je polna zvezdnikov, kot so Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Kit Harington in Gemma Chan. Slednja bi naj bila nekoliko bolj v ospredju, pravi Kevin Feige, šef Marvel Studia. Po prvih posnetkih film izgleda osupljivo.

angelina eternals

Številna nadaljevanja, Wakanda Forever, nove TV serije

Nadaljevanja dobijo tudi Spider-Man, Ant-Man, Doctor Strange, Thor, Guardians of the Galaxy, Captain Marvel in Black Panther. Pri zadnjem so morali, zaradi tragične smrti Chadwicka Bosemana, nekoliko spremeniti načrte, zato se naslednji projekt imenuje Wakanda Forever in se bo osredotočil na predstavljene like iz prvega dela.

Omeniti velja še številne TV serije, ki pridejo na Disney+, začenši z Lokijem v začetku junija. Poleg njega svojih pet minut slave na TV ekranih dobi tudi Hawkeye. Še letos pa načrtujejo tudi izid dveh serij, katerih ciljna skupina so mladi – Ms. Marvel in animirana What if?

Marvel nadaljuje z dominacijo

Zdi se, da bo Marvel na kratek in dolgi rok dominiral pogovore v filmski industriji. Njihov poslovni model je zasnovan tako, da stopajo iz projekta v projekt, slednje med seboj povezujejo in gradijo nekaj večjega od seštevka filmov/serij samih. Komaj čakamo na odprtje kinodvoran tudi pri nas, da si vse omenjene uspešnice ogledamo na velikem platnu!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih