Venom 2 navdušil z napovednikom

Venom 2 je presenetil z napovednikom za prihajajoče nadaljevanje. Tom Hardy se vrača, pridružil se mu bo Woody Harrelson. V vlogi režiserja je legendarni igralec Andy Serkis. Film bo predvajan izključno v kinodvoranah.

Prvi del nepričakovan hit

Venom je slavni lik iz Marvelovih stripov, ki je zgodovinsko eden največjih nasprotnikov Spider-Mana. Samostojni film je bil v nastajanju od začetka tisočletja in leta 2018 smo dobili prvi del. Kritiki so ga popljuvali, ljubitelji filmov pa vzeli za svojega. Tako je v blagajne kinodvoran prinesel vrtoglave dobičke, se ustavil nekoliko pod milijardo dolarjev in postal nepričakovan hit leta.

Hitro je bilo jasno, da bo prišlo do nadaljevanja. Vse skupaj se enostavno preveč izplača, hkrati pa so tudi ljubitelji prvega filma zahtevali nadaljevanje. V slogu Marvela, si je Sony pustil odprte možnosti s samim koncem prvega dela, kjer so razdražili množice s predstavitvijo novega lika.

Nadaljevanje nova uspešnica?

Napovednik za Venom 2 je zdaj realnost. Drugi film se imenuje Venom: Let There Be Carnage. Videti je, da bo podoben prvemu, za nadgradnjo zgodbe pa bi moral poskrbeti Carnage, novi lik, ki ga bo upodobil Woody Harrelson.

Tom Hardy se vrača kot Eddie Brock. V stranskih vlogah bodo Michelle Williams, Reid Scott, Naomie Harris in prej omenjeni Harrelson. Za režijo bo poskrbel znani igralec Andy Serkis, ki ga poznamo kot Golluma iz trilogije Gospodar prstanov. Snemanje je večinoma potekalo v Londonu in San Franciscu.

Film na velika platna prihaja v zadnjem tednu septembra. Izključno se bo predvajal samo v kinodvoranah.

Viri slik: Insider

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih