Vabljeni na dogodek: Zgodba o Filmologiji: Ideja, ki je ustvarila skupnost

Ko se je rodila ideja o Filmologiji, je enako pomembno vlogo kot izražanje svojega pogleda na film, imela izjemno velika želja po sodelovanju z vsemi, ki jih na kakršenkoli način film veseli. Nekateri spremljate novice zgolj na naših družbenih omrežjih ali spletni strani, nekateri ste se pridružili naši ekipi, z drugimi sodelujemo pri ustvarjanju zanimive vsebine, s tretjimi pa pri ustvarjanju posebnih projektov. Za čiste vse je pri projektu Filmologija prostor, zato smo izjemno veseli vseh, ki prepoznajo našo zgodbo in nam omogočajo udejanjanje našega poslanstva. Prav zato z največjem veseljem najavljamo dogodek, ki ga bomo skupaj z Mladinskim centrom Ormož izvedli v njihovih prostorih v soboto 20.4. ob 17.00. Tema bo predstavitev naše zgodbe, vstop pa je popolnoma prost!

Zgodba projekta Filmologija je nekaj zares posebnega. Predstavlja povezovanje, sodelovanje, premagovanje ovir, udejanjanje svoje strasti in ustanovitev medija iz praktično nič. Vse to smo mi, zato smo izjemno ponosni na našo zgodbo.

Po več kot treh letih nam je uspelo zgraditi platformo, ki deluje kot most med ljubitelji filma. Ne glede na njihovo znanje ali predznanje, funkcijo ter zanimanje. Vse skušamo med seboj povezati in jim predstavljati svet filma na aktualen, zanimiv, informativen in strokoven način. Zaradi teg naša vsebina precej variira glede na tematike in različne formate, vsem pa je skupno to, da jo ustvarjajo ustvarjalci, katerim so teme blizu in jih navdihujejo.

Glede na vse napisano je jasno, da se je ideja Filmologije hitro razširila in ustvarila največji portal na področju filma v Sloveniji v izjemno hitrem času. Na dosežek smo seveda izjemno ponosni, še bolj pa smo ponosni na to, da je projekt prepoznan kot primer dobre prakse v medijih in gospodarstvu.

Da pa bi idejo predstavili malce drugače, malce bolj poglobljeno in bolj iz ozadja, pa v soboto 20. aprila ob 17:00 v Mladinskem centru Ormož pripravljamo popolnoma brezplačen dogodek, kjer bomo z ekipo pokazali naše delo v ozadju, naše začetke in naše izzive v prihodnosti.

Pokazali vam bomo, kako je nastala ideja, kako se je razvijala, kako se je povečevala ekipa in naša skupnost na družbenem omrežju, kako pišemo članke in na kaj vse smo pri pozorni ter kako izgledajo največji filmski festivali v Evropi in kako izgledajo največji filmski ustvarjalci v živo.

Vse to in še več boste torej izvedeli 20. aprila v prostorih Mladinskega centra Ormož ob 17:00. Udeležba je brezplačna, zato vljudno vabljeni! Mi se že veselimo srečanja z vami.

Več o dogodku si lahko pogledate tudi tukaj

Viri slik: Filmologija

Poiščite nas na družbenih omrežjih