Uradno: Ryan Gosling se bo potegoval za igralskega oskarja v vlogi Kena

Letošnje leto je na filmski sceni naravnost fantastično. Videli smo že številne neverjetne filmske stvaritve, do konca leta pa nas bodo ustvarjalci še razvajali z nekaj izidi. Vsi odlični filmi pa seveda pomenijo tudi tesen boj za najprestižnejše nagrade na najbolj slavni podelitvi oskarjev. Zato je samo vprašanje časa, kdaj, kje in na kakšen način bo začel svojo kampanjo za osvajanje glasov. Eden prvih je očitno Ryan Gosling za stransko moško vlogo v filmu Barbie.

Barbie je definitivno letošnji filmski fenomen. S svojim zanimivim pristopom je osvojil številna srca navdušencev, še bolj pa je pretresel filmsko sceno, ko je sam ustvaril filmomanijo, kakršne še nismo videli. Začela se je Barbie manija, ki je s svojo barvo, skladbami, filmskimi izseki in drugimi kreacijami napolnila naš vsakdan.

Film je bil vsekakor privlačen, najbolj pa je bil zagotovo navdušil lik Kena, ki ga je upodobil slavni igralec Ryan Gosling. Vanj je vnesel neverjetno veliko življenja in ustvaril izredno zanimiv lik, ki ga je bilo veselje spremljati skozi celoten film.

Seveda so se zaradi kakovosti njegove igre in prisotnosti takoj začele pojavljati špekulacije, da je Ryan Gosling z to vlogo najverjetnejši prejemnik oskarja. Zato je produkcijska hiša Warner Bros izkoristila celotno navdušenje in z potrditvijo njegove kandidature za najboljšo stransko vlogo uradno začela boj, ki se je začinil. Kako se bo končal, pa bomo videli kmalu.

Viri slik: Jordan Strauss

Poiščite nas na družbenih omrežjih