Tom Cruise je videl film The Flash in njegov odziv je presenetil vse

The Flash je eden bolj pričakovanih filmov leta 2023 in prav vsi nestrpno čakajo njegov izid. Sedaj imamo prvi odmeven odziv. Dobro obveščeni viri v svetu Hollywooda pravijo, da si je Tom Cruise film že ogledal in mu je bil tako všeč, da je poklical režiserja filma Andyja Muschiettija in mu čestital.

Izredno pozitivni prvi odzivi

Več virov navaja, da je imel Tom Cruise konec februarja sestanek z izvršnim direktorjem Warner Bros. Davidom Zaslavom, na katerem je ta omenil, kako odličen je film. Cruisu je s tem zbudil radovednost in slednji ga je nato prosil za ogled. Zaslav je prošnji ugodil in kopija filma je bila poslana Cruisu.

Velja pa omeniti, da to ni bilo naključno pošiljanje sporočil. Uslužbenec studia je film prinesel na Cruiseov dom na Beverly Hillsu in ostal, dokler igralec ni dokončal ogleda. Ko je Cruise končal, so film vrnili »poštarju«, ki ga je dostavil nazaj v studio.

“Film, ki ga zdaj potrebujemo”

Cruise je bil tako prevzet nad tem, kar je videl, da je kmalu zatem kontaktiral Muschiettija. Za režiserja je bil klic popolno presenečenje. Cruise naj bi bil navdušen nad filmom in dejal je, da je Flash “vse, kar si želite v filmu” in “to je film, ki ga zdaj potrebujemo“.

Tom Cruise se je v zadnjem času pozicioniral kot »prodajnik« kino izkušnje. Redno si ogleda vse nove filme in na družbenih omrežjih daje svoj blagoslov. Če Tom Cruise reče, da mu je film všeč, v zadnjem času to pomeni precej večji obisk in dodatne milijone v blagajne kinematografov.

Cruise heart

Premiera konec aprila na ComicConu

The Flash je znan po precej problematični produkciji, saj se je glavni zvezdnik Ezra Miller v preteklih letih zapletel v številne škandale, ki so pod vprašaj postavili izid filma. Novo vodstvo DC se je kljub temu odločilo film izdati in pozitivno mnenje Toma Cruisa pri promociji filma zagotovo ne bo škodilo. Prve odzive bomo slišali že zelo kmalu, saj bo film premiero doživel konec aprila na ComicConu.

Poiščite nas na družbenih omrežjih