Svež začetek za studio DC z Jamesom Gunnom in Petrom Safranom

James Gunn in Peter Safran sta pred kratkim postala nova glavna direktorja studia DC in s tem so prišla tudi velika pričakovanja po višji kvaliteti vsebine. Pred kratkim so razkrili načrte in program, ki ponuja številne zanimive vsebine za televizijske in kinematografske ekrane. Iz izjemne izbire težko izberemo enega favorita.

Na televizijskih ekranih je DC že imel nekaj serij, ki so bile relativno uspešne – med njimi je najbolj izstopal Gunnov Peacemaker. Matt Reeves je v nepovezani zgodbi osupnil prav vse z novim Batmanom in že pred izidom se je pričakovala serija Penguin, v kateri bo ponovno v ospredju neprepoznavni Colin Farrell. Zdaj so razkrili načrte še Creature Commandos, Waller, Booster Gold, Paradise Lost in Lanterns.

Skriti dragulji in znana imena

Mogoče je v serijah še veliko neodkritega potenciala in imen, ki jih ne poznate, če ne spremljate stripov, a nič hudega. Filmi nam bodo ponovno predstavili znane obraze, v ospredju pa je Superman za katerega še nismo prepričani, kdo ga bo upodobil. Prihajajoči film Superman: Legacy bo pravi začetek novega DC projekta, kjer bomo spremljali mlajšo različico Supermana, ki ne bo izvirna zgodba. Izšel bo šele 11. julija 2025, tako da se ne veselite prehitro, saj bo še kar nekaj čakanja.

The Authority je film, ki bo posredno povezan s Superman: Legacy, toda osredotočal se bo na različno skupino superherojev. Ti superheroji so za razliko od jeklenega moža dokaj sporni, zato bo zanimivo videti, kaj se bo iz tega razvilo. Sam opis spominja na serijo The Boys, ki nam je prvič predstavila drugačne superjunake. Drugi filmi, ki so še na seznamu so Brave and the Bold, za vse Batman oboževalce, Supergirl: Woman of Tommorow, za vse, ki spremljate stripe Supergirl in Swamp Thing, ki bo nam predstavil elemente grozljivke in raziskovanja »močvirja«.

Videti je, da želita Gunn in Safran začeti iz ničle, zato bomo morali videti ali se bo novi zagon studia DC obrestoval na blagajnah kinematografov in ponudnikov videa na zahtevo po svetu.

Poiščite nas na družbenih omrežjih