Spektakularen Eternals napovednik ugledal luč sveta

Eternals velja za enega najbolj pričakovanih filmov leta. Po prestižni zmagi na podelitvi oskarjev, se je režije Marvel filma lotila Chloé Zhao. Igralska zasedba je polna zvezdnikov, na čelu z Angelino Jolie in znanimi obrazi iz Game of Thrones.

Fantastičen napovednik

Eternals je brez dvoma eden najbolj pričakovanih projektov letošnjega leta. Marvel se je v četrti fazi podal v raziskovanje drugačnih likov. Režijo tega projekta so zaupali oskarjevki Chloé Zhao, igralska zasedba pa je polna zvezdnikov. Končno smo dobili napovednik, ki je vse popolnoma osupnil.

Chloé Zhao in zvezdniki na čelu z Angelino Jolie

Zgodba bo govorila o nesmrtnih živih bitjih – Eternals, ki se po nekaj tisoč letih vrnejo pomagat ubranit planet pred zlikovci. Scenarij je prišel izpod peresa Chloé Zhao, podobno kot pri Nomadland, kjer je navdušila v vlogi režiserke in scenaristke. Glasbeno spremljavo so zaupali Raminu Djawadiju, ki je pripravil ikonični glasbeni spremljavi za seriji Game of Thrones in Westworld.

Igralska zasedba je polna filmskih zvezd kot so: Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Harish Patel, Kit Harington, Salma Hayek in Angelina Jolie.

Film na velika platna prihaja v začetku novembra. Šušlja se, da bi znal biti eden najboljših filmov v franšizi Marvel, ki bo postavil nove temelje za prihodnje projekte.

Viri slik: Game Rant

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih