Somrak bo postala serija

V zadnjih tednih smo dobili nič koliko novic o predelavah in novih zagonih serij ter filmov. Zdaj se tem novicam pridružuje še ta, da bo knjižna serija Somrak (Twillight) postala serija. Studio Lionsgate je potrdil, da so pričeli z ustvarjanjem serije, ki bo ponovno oživela svet avtorice Stephenie Meyer.

Knjižne uspešnice v Sagi Somrak, ki jih je med leti 2005 in 2008 napisala Stephenie Meyer, se vračajo na ekrane. Štiri knjige so predstavile zgodbo najstnice Belle Swan, ki se iz Phoenixa preseli v mrzlo mesto Forks. Tam se zaljubi v vampirja Edwarda, obenem pa spozna mističen in temačen svet, ki leži znotraj tistega, ki je poznala do takrat.

Uspeh knjig in filmov

Knjige so bile prodane v več kot 120 milijonov primerkih in prevedene v več kot 38 jezikov. Seveda so sledili filmi, bilo jih je kar 5, ki so v blagajne prinesli skoraj 3,4 milijarde dolarjev dobička.

Serijo, ki jo je potrdil studio, naj bi ustvarjala Sinead Daly. Ta je v preteklosti sodelavala pri serijah Raised by Wolves, Tell Me Lies, The Walking Dead: World Beyond in The Get Down. Tako bomo v prihodnjih tednih ali mesecih ugotovili, kaj točno se dogaja v zvezi s priljubljeno knjižno serijo, ki bo postala TV serija.

Ste presenečeni, da bo tudi Somrak saga postala serija? Se je veselite?

Poiščite nas na družbenih omrežjih