Septembrske filmske premiere na Kanalu A

Kanal A predstavlja bogat vir zabavnih televizijskih vsebin, ki v svojem programu zajema nekaj za vsakogar. Vidimo lahko vse, od zanimivih televizijskih serij in nanizank, informativnih oddaj, športnih prenosov pa do odličnih celovečernih filmov. Vsebina je prilagojena vsem gledalcem, zato je vsak mesec zelo zanimivo videti, kaj so v uredništvu izbrali.

V mesecu septebru bomo na Kanalu A lahko videli naslednje filmske premiere:

Nesojeni rokoborec/ Legendary

Izid: 6.9.2023
Igrajo: John Cena, Patricia Clarkson, Danny Glover, Devon Graye, Madeleine Martin, John Posey
Režija: Mel Damski

Kratek opis: Cal Chetley je izjemno bister petnajstletnik, toda večino svojega življenja so ga vrstniki ustrahovali in se spravljali nanj predvsem zato, ker je bil vedno malo drugačen. Calov starejši brat Mike, nekdanji vrhunski rokoborec, ju je skupaj z mamo zapustil pred leti, potem ko je v tragični prometni nesreči umrl njun oče. V upanju, da bi z bratom ponovno vzpostavil stik, se Cal pridruži srednješolski rokoborski ekipi, ki jo trenira Mike. Cal namreč verjame, da bo s pomočjo rokoborbe ponovno združil svojo družino.

Vsi do zadnjega/ Every Last One of Them

Izid: 14.9.2023
Igrajo: Paul Sloan, Jake Weber, Taryn Manning, Richard Dreyfuss, Michael Madsen
Režija: Christian Sesma

Kratek opis: Napeta akcija Vsi do zadnjega spremlja Jakea Hunterja, nekdanjega pripadnika specialnih enot, ki se trudi, da bi našel svojo pogrešano hčer. Sledi ga pripeljejo do majhnega puščavskega mesta, kjer po naključju naleti na šokantno odkritje in pride do grozljivega spoznanja glede hčerinega izginotja. Obupani Jake se poda na pot maščevanja in je odločen, da odgovorne privede pred roko pravice.

Ravs/ Donnybrook

Izid: 16.9.2023
Igrajo: Jamie Bell, Frank Gillo, Margaret Qualley, James Badge Dale
Režija: Tim Sutton

Kratek opis: V akcijski drami Ravs spremljamo tri posameznike, ki jih usoda nepričakovano združi. Earl je nekdanji marinec in oče, ki je odločen, da bo svoji družini omogočil boljše življenje in je za to pripravljen storiti vse, kar je potrebno. Angus je preprodajalec mamil, ki za seboj pušča smrtonosno sled in uničenje. Delia pa je obupana ženska, ki išče izhod iz zločinskega življenja. Njihove poti se prekrižajo na nezakonitem boksarskem turnirju, kjer se tekmovalci z golimi pestmi borijo za bogato denarno nagrado, ki bo nekomu za vedno spremenila življenje.

Dve pesti, eno srce/ Two Fists, One Heart

Izid: 27.9.2023
Igrajo: Daniel Amalm, Ennio Fantastichini, Jessica Marais, Paul Pantano, Rosemarie Lenzo
Režija: Shawn Seet

Kratek opis: Anthony Argo je boksarski prvak in vratar v nočnem klubu. Njegov trener je njegov oče Joe, ki je ponosen na svoje sicilijanske korenine in ga je vedno vzgajal s trdo roko. Ko Anthony spozna lepo Kate, se njegov pogled na svet in boks popolnoma spremeni, zaradi česar se spre z očetom in opusti boks. Toda ko pride do nepričakovanega incidenta, se mladi boksar odloči, da bo branil očetovo čast in se ponovno podal v ring.

Viri slik: PRO Plus

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih