Sam Doma bo dobil novo podobo novembra 2021

Disney+ se je odločil za ponovni poskus nove različice nostalgičnega filma Sam Doma. V njem bodo nastopili igralci kot so Archie Yates, Ellie Kemper, Rob Delaney in drugi. Sedaj so uradno sporočili, da bo film izšel novembra letos in bo na voljo zgolj na platformi Disney+.

Disney+ je po prestavljanju zaradi epidemije končno napovedal izid za novo podobo filma Sam Doma. Film je še vedno klasika za božične čase že od originala iz leta 1990, ki ga je režiral Chris Columbus. Kevinove (Macauley Caulkin) zvijače in načrti se večkrat pojavijo v pogovoru, saj se jih še 30 let kasneje vsi dobro spominjamo.

Disney je predhodno napovedal Sam doma z naslovom Home Sweet Home Alone že 2019, a podobno kot mnogim filmom so načrti zaradi covida-19 padli v vodo. Sedaj so končno sporočili, da si bo novi film možno ekskluzivno na platformi Disney+ ogledati 12. novembra ravno za čas praznikov.

Režiser novega filma je Dan Mazer. Zgodba bo govorila o mladem fantu, ki povzroča veliko preglavic svoji družini. Slednja potuje na Japonsko in nanj nehote pozabijo. Torej podoben koncept kot originalni Sam Doma. Mlademu fantu bo ime Max Mercer, igral pa ga bo Archie Yates. Max bo branil dragoceno družinsko zapuščino pred parom (Ellie Kemper in Rob Delaney), ki bo skušal vdreti v njegov dom.

Na Mazerju bo veliko pritiska, da lahko pride vsaj blizu nostalgičnemu originalu, saj se vsi spomnimo, kako je vse šlo navzdol po drugem delu. Razlogov za to je sicer več, a vseeno podobnega koncepta ni tako enostavno predstaviti, kot je to uspelo Chrisu Columbusu. Ta film zagotovo ni potreben, saj bi bilo boljše, če bi financirali nove ideje, a si bomo film vseeno ogledali in šele nato podali končno oceno.

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih