Režiser "najslabšega filma v zgodovini" predstavlja nov film

Režiser legendarnega in kultnega filma Soba (The Room), Tommy Wiseau, je objavil napovednik za svoj prihajajoči film. Kaj nam je tokrat pripravil režiser (ne)uradno najslabšega filma vseh časov?

»Oh, Hi Mark,« so verjetno legendarne besede iz filma The Room, ki je svojo premiero doživel leta 2003. Z oceno 3,6 na portalu IMDb je to »Državljan Kane slabih filmov«, ki ima knjigo in film z naslovom The Disaster Artist posvečeno ustvarjanju samega filma. Film je prejel tudi več nominacij za prestižne nagrade zlati globus in oskar. Pojavile so se tudi govorice, da naj bi film doživel predelavo, v kateri bi glavno vlogo prevzel Bob Odenkirk (Better Call Saul).

Tommy Wiseau predstavlja film Big Shark

Tommy Wiseau je kultna osebnost v filmski industriji, njegovi oboževalci pa se lahko končno spet veselijo novega filma. Napovednik zanj je delil Wiseau sam, premierno pa bo prikazan avgusta 2023 v New Yorku.

Naslov filma je Big Shark in če pričakujete norost, jo boste tudi dobili. »Trije gasilci morajo rešiti New Orleans pred napadom gigantskega morskega psa. Lahko New Orleans preživi?« se glasi opis zgodbe filma, ki ga marsikdo že težko pričakuje.

Zaključek

Napovednik sicer ne razkrije ničesar razen slabih vizualnih učinkov in igre na ravni prej omenjenega filma. Svet je pripravljen na nov film Tommyja Wiseauja. Ste pripravljeni vi?

Poiščite nas na družbenih omrežjih