Prvi ogled Leonarda DiCapria in Jennifer Lawrence v prihajajoči Netflixovi uspešnici

Prihajajoči Netflix film Don’t Look Up je (pre)poln zvednikov. Režiser Adam McKay je pod svoje okrilje uspel zvabiti Leonarda DiCapria in Jennifer Lawrence, v stranskih vlogah pa jima družbo delajo ostala zvezdniška imena filmske industrije. Končno smo dobili tudi prvi napovednik.

Neverjetna zvezdniška zasedba

Ko moči združita taki zvezdi, kot sta Leonardo DiCaprio in Jennifer Lawrence, mora to res biti za posebno priložnost. Prav to se bo zgodilo v prihajajočem Netflixovem filmu Don’t Look Up. Režiser Adam McKay si je v zadnjem desetletju ustvaril ime v Hollywoodu s filmi kot so The Anchorman, Nora brata, Velika poteza (za katerega je prejel tudi oskarja za najboljši scenarij) in Mož iz ozadja. Prav tako je režiral eno epizodo trenutno najboljše TV serije Nasledstvo. Njegov naslednji projekt je tako še toliko bolj pod drobnogledom.

Zgodba v Don’t Look Up bo govorila o dveh astronomih (Leonardo Di Caprio, Jennifer Lawrence), ki bosta potovala po ZDA in poskušala ljudi posvariti o tem, da se Zemlji približuje velikanski meteor, ki bo uničil vse pred seboj. Film spada v žanr komedije, zato bo zanimivo videti, kako se bosta odlična igralca znašla v manj dramatičnih vlogah.

V filmu bodo obema zvezdnikoma družbo delali tudi drugi zveneči kolegi kot so (ne, to ni hec): Meryl Streep, Jonah Hill, Rob Morgan, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Mark Rylance, Tyler Perry in Cate Blanchett.

Oba zvezdnika navdušena nad scenarijem

McKay pravi, da je imel presenetljivo lahko delo prepričati oba glavna zvezdnika k sodelovanju. Jennifer Lawrence je namreč velika oboževalka njegovega filma Nora brata in si je z njim na neki točki svoje kariere želela sodelovati. DiCaprio pa je prebral scenarij, ki mu je bil tako všeč, da je sodelovanje nemudoma potrdil. McKay za oba igralca pravi, da sta si podobna, saj sta izredna v svojem poslu, hkrati pa zelo sproščena na snemanju in naravno smešna.

Film na velika platna prihaja 10 decembra v izbranih kinematografih, 14 dni kasneje pa bo na voljo tudi na Netflixu. Tukaj je napovednik:

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih