Prve slike novega težko pričakovanega filma Angeline Jolie

Vsakič, ko hollywoodska mega zvezda Angelina Jolie napove svoj nov film, se filmski svet močno zamaje. Žarometi se usmerijo v igralko, pozornost pa je popolnoma usmerjena nanjo. Seveda je to popolnoma upravičeno, saj gre za izjemno kvalitetno igralko, ki poleg svoje filmske kariere izredno aktivno sodeluje tudi v različnih dobrodelnih organizacijah in humanitarnih misijah.

Njene vloge postajajo vedno redkejše, a vsaka izmed njih je skrbno premišljena in izbrana. Čeprav je znana po vrhunskih filmih, kot so na primer “Dekle, prekinitev”, “Prevara”, “Gia” in mnogi drugi, je nedavno zasijala tudi v filmih “Kung Fu Panda”, “Zloba” in “Eternals”.

Zato so se pojavila številna ugibanja o tem, kaj bo njena naslednja vloga. Igralka ima namreč napovedane kar štiri filme, najbolj zanimiv pa je zagotovo naslov “Maria”, ki ga bo režiral priznani režiser Pablo Larraín, znan po filmih, kot so “Ne”, “Klub”, “Spencer” in “Jackie”.

Skupaj bosta združila moči in upodobila biografsko dramo “Maria”, ki bo predstavila burno življenje grške operne mega zvezde Marie Callas. Za vse, ki je ne poznate, gre za eno najbolj znanih in najvplivnejših opernih pevk 20. stoletja, ki je zaslovela predvsem zaradi svoje edinstvene tehnike petja “bel canto” in izjemno dramatične interpretacije. Zaradi svoje glasbene nadarjenosti in obsežnega repertoarja se jo je hitro vzelo za vzor pod imenom “La Divina”.

Čeprav je njena glasbena kariera sijala močno kot sonce, pa je njeno zasebno življenje pogosto potekalo v viharjih in razburkanosti. Pestile so jo številne ljubezenske afere in druge škandalozne zadeve, katere upamo, da bomo videli tudi v filmu.

Več o filmu na žalost trenutno še ni znanega, vendar pa si želimo, da bi lahko čim prej videli njen nastop v napovedniku in v samem filmu.

Viri slik: people.com

Poiščite nas na družbenih omrežjih