Predstavljamo Ftrgan filmski klub z ekipo Filmologije

Oskarji so že tik pred nami in največje vprašanje je, kateri film bo zmagal oz prejel največ kipcev. Konkurenca je fenomenalna, največji favorit pa je z enajstimi nominacijami zagotovo film Vse povsod naenkrat. Film je res nekaj posebnega, saj v sebi skriva ogromno različnih idej in skrivnosti, katere čisto vsak gledalec vidi in dojema po svoje.

S svojo odštekano idejo in odbitim dogajanjem je uspel prevzeti strokovno in širšo javnost. To so prepoznali tudi v Klubu mariborskih študentov, kateri so nas povabili, da bi z njimi organizirali Ftrgan filmski klub. Na povabilo smo se z veseljem odzavili, zato vas vljudno vabimo, da se nam 28. 3. Ob 18:00 uri pridružite v Pisarni (KMŠ-jevih prostorih za ustvarjanje, Vetrinjska ulica 30, Maribor).

Skupaj bomo izvedli okroglo mizo na temo filma Vse povsod naenkrat. Pregledali bomo vse možne aspekte filma, vsak udeleženec pa bo lahko predstavil svoj pogled na film. Ne glede na to, kakšne bodo misli, bomo z veseljem poslušali vsa razmišljanja in debato. Moderiranje bomo prevzeli mi, z nekaterimi vnaprej postavljenimi vprašanji pa bomo debato malce začinili.

vse povsod naenkrat

Vse vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na super dogodku. Skupaj lahko ustvarimo nekaj posebnega, zelo veseli pa bomo, če se nam boste pridružili v čim večjem številu. Dogodek je seveda brezplačen, registracijo za evidence pa lahko opravite tukaj. Se vidimo 28. 3. Ob 18:00 v Pisarni.

Poiščite nas na družbenih omrežjih