Poklon Vina Diesela Paulu Walkerju na premieri F9

Vsak nov film Hitrih in drznih obudi spomine, ki jih je ekipa doživela skozi vseh 9 filmov. V več kot 20 letih so uspeli zgraditi neverjetna prijateljstva, zato je vsako snemanje zagotovo čustveno naporno, predvsem zaradi izgube prijatelja in igralca Paul Walkerja. Od njegove smrti mineva že 7 let, vsi pa se ga še vedno zelo dobro spominjamo.

Franšiza Hitri in drzni je prehodila zelo težko in trnovo pot. Med številnimi vzponi je za franšizo tudi nekaj padcev, saj so kar nekajkrat menjali vizijo in popolnoma spremenili bistvo filmov, lani pa je izid zadnjega nadaljevanja oklestila še epidemija. Po številnih novih datumih izida, je film končno prišel v kinematografe po svetu, tudi pri nas.

F9 si je možno pri nas trenutno ogledati v Mariboxu in Cineplexxu, onkraj luže pa je doživel veliko premiero. V San Franciscu se je zbrala celotna ekipa in tako slavnostno obeležila izid filma. Izmed vseh pa je bil najbolj čustven zagotovo Vin Diesel, ki je na Instagramu objavil sliko svojega pokojnega prijatelja in pripisal: »Na poti na premiero….s tabo v mislih«.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Objava je seveda prejela čustvene reakcije, zato je na premieri zvezdnik Vin Diesel dodal še:

"Nekateri moji najboljši trenutki v življenju so bili odhod na premiero in oseba, obraz, ki ga imam na vsaki od teh ogromnih premier, je bil moj brat Pablo (Paul). Vedno ko smo se posvetili oboževalcem, sem premišljeval o našem skupnem potovanju in vedno je bil ob meni. Svet smo presenetili s tem majhnim filmčkom o bratstvu in sanjali o prihodnosti. Ko sem razmišljal koga bom videl na tej premieri, sem se vedno vračal k Pablu in vem, da je tudi on tukaj. "

S tem se je igralec ponovno zelo lepo poklonil pokojnemu igralcu in nas spomnil kako zelo ga pogreša. Čeprav ga pogrešamo tudi mi, pa nas Vin vedno znova opomni kakšen človek je bil Paul. Zato upamo, da prihaja še več filmov in da spomin na igralca ne bo umrl nikoli. Počivaj v miru Paul.  

Viri slik: people.com

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih