Po 22 letih konec delovanja ljubljanskega Koloseja

Ljubljanski Kolosej, eden največjih kinematografov v Sloveniji, bo po 22 letih delovanja zaprl svoja vrata. Z današnjim dnem je namreč vodstvo napovedalo, da se priljubljena točka kinodvoran poslavlja, nov lastnik kompleksa Ivo Boscarol pa hkrati že napoveduje, da se na isti lokaciji jeseni odpira novo središče pod imenom Odiseja.

Ljubljanski Kolosej je pred 22 leti postal sinonim za kvaliteten ogled filma v Ljubljani. Po nekaj letih vprašljivih poslovnih odločitev je Kolosej izgubljal svojo priljubljenost, danes pa vodstvo napoveduje, da kompleks zapira svoja vrata. Zaprlo naj bi se 12 dvoran, vključno z IMAX dvorano, ki so lahko skupaj sprejele kar 3312 gledalcev.

Kljub žalostnemu koncu verige, pa novi lastnik Boscarol napoveduje veliko obuditev kompleksa. Žal je zaenkrat še zelo skrivnosten, razkril pa nam je le novo ime. Nov kompleks bo nosil ime Odiseja. Kakšna je ideja in kakšen je program projekta, je trenutno še neznano, znani poslovnež pa je potrdil, da bomo več informacij dobili jeseni.

Poiščite nas na družbenih omrežjih