PISKOTKI

Spletni portal Filmologija beleži piškotke. Z njimi shranjujemo, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino glede na vrsto brskalnika ali glede na druge podatke, ki jih uporabnik pošlje preko brskalnika. Delimo jih na obvezne in izvedbene. Obvezne piškotke sprejmete z uporabo interneta, za strinjanje s preostalimi piškotki pa vam bomo prikazali sporočilo, katero vam bo ob pritrditvi omogočalo uporabo spletnega portala. V nasprotnem primeru uporaba spletnega portala ne bo popolna.

Več o tem zakaj spletna mesta uporabljajo piškotke, kateri so obvezni in neobvezni piškotki, ter katere piškotke uporablja naš spletni portal si lahko preberete na povezavi tukaj: https://spletnik.si/spletni-piskotki.html

DRUGI PISKOTKI – DOUBLECLICK DART PISKOTKI

Kot tretja stranka, piškotke za prikazovanje oglasov na spletnem portalu  uporablja Google. Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da kot tretja stranka prikazuje prilagojene oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletnega portala Filmologija in drugih spletni strani.

Več o njihovi politiki si lahko preberete tukaj: http://www.google.com/policies/privacy/ads/

Prav tako lahko DART piškotke uporabljajo nekateri drugi oglaševalski partnerji: Facebook, GoogleAdsense in druge oglaševaslke mreže, ki jih lahko dodamo v prihodnosti.

Omenjene tretje stranke, ki jim omogočamo prikazovanje lastnih oglasov ali oglaševalskih mrež lahko uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave prikazujejo na spletnem portalu Filmologija. Oglase vam lahko prikazujejo neposredno v vašem brskalniku.

V tem primeru tretje osebe samodejno pridobijo vse informacije o vašem IP naslovu. Prav tako pa lahko oglaševalske mreže uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, itd.), s katerimi lahko merijo učinkovitost svojih oglaševalskih kampanj in prikazane oglase, ki se prikazujejo uporabnikom.

Do teh podatkov se ne zavezujemo, na njih nimamo vpliva in nad njimi nimamo nadzora.

Za več informacij glede uporabe dodatnih piškotkov in načinov odjave od omenjenih piškotkov se lahko obrnete direktno na politiko zasebnosti tretjih strank – oglaševalskih partnerjev. V uredništvu spletnega portala Filmologija ne moremo in ne vplivamo na delo tretjih oglaševalcev in ne moremo in ne vplivamo na njihovo politiko zasebnosti.

Za vse natančne informacije o onemogočanju uporabe piškotkov preverite nastavitve vašega brskalnika. Natančne informacije najdete na spletni strani svojega brskalnika.

scroll to top