Paramount prestavil filme Top Gun: Maverick, Misija: Nemogoče 7 in Jackass Forever na 2022

Studio Paramount je sporočil, da bo tri najbolj pričakovane filme: Top Gun: Maverick, Misija: Nemogoče 7 in Jackass Forever prestavil na kasnejše datume v naslednjem letu. Za to so se odločili, saj je pred kratkim začela groziti delta različica koronavirusa, kar bi znalo vplivati na obisk kinodvoran. Obenem pričakujejo, da bo drugo leto slika za kinematografe po svetu boljša in ga koronavirus ne bo več omejeval.

Top Gun: Maverick bi moral biti na velikem platnu že 2020, a so ga že četrtič prestavili, tokrat iz novembra letos na maj 2022. Paramount je prav tako premaknil Jackass Forever iz oktobra 2021 na februar 2022 in Misijo: Nemogoče 7 iz maja 2022 na september 2022. Direktor verige kinov Classic Cinemas Chris Johnson je na temo prestavljanja filmov komentiral, da ne gre za trend, a je vse skupaj vseeno zaskrbljujoče.

Iz nacionalne raziskovalne skupine, ki so jo posredovali hollywodski studii so ugotovili, da so se obiskovalci počutili udobno v mesecu avgustu zgolj 67 odstotkov časa v primerjavi z julijem, kjer je bilo povprečje, kar 78 odstotkov. S produkcijskim proračunom za film Top Gun: Maverick, ki znaša kar 150 milijonov dolarjev, studio noče tvegati. Pred kratkim je na temo prestavljanja komentiral tudi direktor organizacije NATO, ki je za Insider povedal, da filmska industrija ne bo preživela, če se bo to nenehno ponavljalo.

Upamo, da se pogoji ne bodo poslabšali v tolikšni meri, da bi kinematografi ostali brez ponudbe in bi bili ponovno primorani zaprti svoje dvorane. Izkoristite kino za obisk, dokler je še to možno.

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih