Paparaciji ujeli Timothéeja Chalameta na snemanju filma o Bobu Dylanu

Timothée Chalamet v teh dneh snema težko pričakovani biografski film o Bobu Dylanu. Upodobil bo legendarnega glasbenika in paparaciji vsak dan prežijo na to, da bi ga ujeli v preobleki ter bili prvi, ki ekskluzivno objavijo te fotografije. No, zdaj jih imamo. Ujeli so ga v New Jerseyju. Po prvih slikah se Chalamet zdi imenitna izbira.

Film je trenutno poimenovan Complete Unknown. Za kamero bo poprijel znani režiser James Mangold, njegov izid pa pričakujemo v letu 2025. Scenarij je Mangoldu pomagal napisati Jay Cocks, v filmu pa bodo poleg Chalameta tudi številni drugi znani igralci – Edward Norton, Elle Fanning, Nick Offerman, Boyd Holbrook, Monica Barbaro in drugi.

Mangold sicer trdi, da prihajajoči film ne bo biografski, temveč predstavlja pogled na čas, ko je Dylan prvič prišel v New York kot najstnik v zgodnjih 60-ih letih in revolucioniral glasbo s svojo električno kitaro. Ta del njegove kariere tudi najbolj deli številne ljubitelje glasbe, saj so mnogi mnenja, da je s tem dejanjem izneveril svoje kantavtorske korenine.

Chalamet Dylan 2

Film bi naj spremljal 19-letnega Boba Dylana ob prihodu v New York leta 1961. Pod svoje okrilje ga vzame newyorška folk scena (Guthrie, Pete Seeger, Joan Baez in drugi), ki prepoznajo njegov talent. Najde nastope v klubih in kmalu postane senzacija, pod pogodbo pri založbi Columbia Records. Film spremlja Dylanov vzpon v kulturni fenomen, njegove močne odnose v svetu folk glasbe in njegov korak stran od folk glasbe, oblikovanje skupine, zmedo njegovih oboževalcev in razočaranje glasbene skupnosti, ki ga je sprva sprejela.

Mi že komaj čakamo film in ko bo kaj novega, vas bomo o tem vsekakor obvestili.

Poiščite nas na družbenih omrežjih