Ostržek je dobil novega junaka

Disney je dve leti po obuditvi Ostržka napovedal nov film z istoimenskim likom. Pri tem lahko seveda pomislimo, da gre za prvoaprilsko šalo, vendar zdaj že vemo, da Disneyu ni prav nič do heca, pač pa zgolj do čistega dobička – obuditev iz leta 2019 je namreč stala $13,2 mio, zaslužila pa $22,6 mio.

Lažnivi Disney

Po velikih obljubah prejšnjega napovednika bi moral Disneyu kar precej zrasti nos. Slednji nam je namreč zagotavljal visoke in obetavne obljube, ki pa jih povprečna adaptacija filma žal ni niti približno uspela dostaviti. Bomo to pozabili in jim dali drugo priložnost? Mogoče jim lahko tokrat uspe?

Obuditev novega filma je za zdaj še v preprodukciji in je trenutno še brez datuma. Po neuradnih informacijah naj bi nov film Ostržka izšel šele leta 2022.

Igralska zasedba pod taktirko režiserja Roberta Zemackisa (Forrest Gump, Back to the Future, Flight) sicer veliko obeta, vendar za enkrat še pustimo pričakovanja stati, saj smo kljub vsemu še vedno pod vtisi preteklih Disneyevih ubijanj kultnih risank.

Obetajoča igralska zasedba

Igralska zasedba naj bi znana imena kot so: Tom Hanks (Brodolom, Forrest Gump, Reševanje vojaka Ryana), Luke Evans (Fast & Furious 6, The Hobbit 2 % 3), Lorraine Bracco (Sopranovi) in Keegan-Michael Key (Lets be Cops). Kot zadnji pa je uradno potrjen tudi Joseph Gordon-Levit. Joseph bo potrjeno posodil glas iznajdljivi kobilici Jiminy Cricketu, Tom Hanks bo igral starega Geppetta, Luke Evans bo The Coachman, Ostržku pa bo glas posodil obetavni mladi igralec Benjamin Evan Ainsowrth.

Presenečenje z mačkom v žaklju ?

Več podrobnosti trenutno ni znanih, upamo pa tudi, da nas ne presenetijo s čim bizarnim, kot smo tega vajeni iz preteklosti. Za izdelavo si naj vzamejo čas in nas presenetijo takrat, ko bo film pripravljen, nared in celovito razvit. Dosega naj vsaj nivo kultnega predhodnika, drugače bo obujanje zopet brezvezno in zaman.   

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih