O čem bo zadnji Tarantinov film?

V tem tednu se bomo poklonili Quentinu Tarantinu, popularnemu režiserju in scenaristu, katerega filmi so zaznamovali filmsko industrijo v zadnjih tridesetih letih.

Quentin Tarantino se je že na začetku kariere omejil na največ deset filmov. Tega se bo očitno strogo držal, zato bo njegov naslednji film tudi zadnji. To bo velika izguba za filmsko industrijo, obenem pa smo prepričani, da se bo popularni režiser poskusil grandiozno posloviti.

Se bo Tarantino držal svojih besed in odkorakal proč po desetih filmih? To je vprašanje, ki v Hollywoodu buri duhove zadnje leto dni. Popularni režiser je v preteklosti večkrat poudaril, da bo posnel samo deset filmov. Lani, pri promociji devetega – Once Upon a Time in Hollywood, je ponovno izpostavil, da se bo svojih besed držal.

tarantino peace

Kaj je znanega o desetem filmu?

Po tem, ko je uspešno zaključil scenarij za Once Upon a Time in Hollywood je Tarantino povedal, da je že napisal novo gledališko igro in TV serijo s petimi epizodami. Naslednji projekt je bilo pisanje knjige. Ko bo zaključil s slednjo, bi se naj posvetil zadnjemu – desetemu filmu.

Trdi, da bo zadnji film grandiozni epilog vsega, kar je do sedaj naredil, ki bo povzel njega kot režiserja/scenarista in njegovo zapuščino v Hollywoodu.

Kakšne so opcije?

Večkrat je omenil, da ima idejo o novem Star Trek filmu, a se zdi, da je vse skupaj zvodenelo. Ne bi bilo nepričakovano, če bi posnel tretje nadaljevanje Kill Bill Vol. 3 ali drugi del Reservoir Dogs oz. Django Unchained 2. Možno je tudi, da se loti novega vestrna, saj je to z naskokom njegov najljubši žanr. Pojavljajo pa se tudi govorice o misterioznem trilerju postavljenem v 30. leta prejšnjega stoletja.

Prepričani smo, da bo njegov zadnjič film velika uspešnica in mogoče mu končno uspe osvojiti tudi oskarja za najboljšo režijo, ki si ga tako zelo želi in po vsemu, kar je naredil za filmsko industrijo, tudi zasluži.

quentin tarantino

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih