Novi napovedniki, ki jih ta teden ne smete zamuditi - Teden #9

Deveti teden v letu 2022 prinaša nekaj zelo zanimivih napovednikov. Tako smo dobili zadnji vpogled v svet Magičnih živali pred aprilsko premiero, novo grozljivko z znanim obrazom in nekaj prvih utrinkov iz prihajajočih filmov na spletnih platformah. Za vas smo izpostavili najboljše.

Vse spodnje filme vsekakor priporočamo, saj vsak od njih po svoje veliko obeta.

1. Magične živali: Dumbledorjeve skrivnosti

Datum izida: 14. april 2022
Žanr: Fantazijski
Režiser: David Yates
Igrajo: Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams, Richard Coyle, Katherine Waterston in Mads Mikkelsen

Kratek opisŠe zadnji napovednik pred aprilsko premiero Magičnih živali razkriva največ do zdaj. Tako vidimo, da bosta v ospredju Jude Law kot mladi Dumbledore in “novi” Grindelwald, Mads Mikkelsen. Tukaj je še vedno tudi Newt Scamander, ki za nas gledalce služi kot podaljšana roka v svet magije.

2. Umma

Datum izida: 18. marec 2022
Žanr: Grozljivka
Režiser: Iris K. Shim
Igrajo: Sandra Oh, Fivel Stewart, Dermot Mulroney, Odeya Rush, MeeWha Alana Lee in Tom Yi

Kratek opisGrozljivka studia Sony s Sandro Oh v glavni vlogi govori o materi in hčerki, ki živita povsem mirno in normalno življenje, brez tehnologije, vse dokler mati ne dobi posmrtnih ostankov svoje preminule matere. Tako se začne srhljivka, v kateri prednjači strah protagonistke, da se bo spremenila v lastno mati.

3. All the Old Knives

Datum izida: 8. april 2022
Žanr: Triler
Režiser: Janus Metz Pedersen
Igrajo: Chris Pine, Thandiwe Newton, Laurence Fishburne in Jonathan Pryce

Kratek opis: Amazonov triler, ki v kratkem prihaja na njihovo platformo ima zavidanja vredno igralsko zasedbo. V glavnih vlogah sta Chris Pine in Thandiwe Newton, CIA operativca in bivša ljubimca, ki podoživljata stare čase na idiličnem Dunaju. Kmalu se stvari precej zapletejo.

4. Master

Datum izida: 18. marec 2022
Žanr: Triler
Režiser: Mariama Diallo
Igrajo: Regina Hall, Zoe Renee, Amber Gray, Molly Bernard in Nike Kadri

Kratek opisMaster je še en Amazonov triler, ki v kratkem prihaja na njihovo spletno platformo. Premiero je doživel na festivalu Sundance in govori o dveh temnopoltih puncah, ki na “belem” kolidžu začneta deliti svoje neprijetne izkušnje. V glavni vlogi je ena od treh voditeljic letošnje podelitve oskarjev, Regina Hall. Prvi odzivi kritkov so zelo pozitivni.

5. The Bubble

Datum izida: 1. april 2022
Žanr: Komedija
Režiser: Judd Apatow
Igrajo: Karen Gillan, Iris Apatow, Fred Armisen, Maria Bakalova, David Duchovny, Keegan-Michael Key, Leslie Mann, Kate McKinnon, Pedro Pascal in Peter Serafinowicz

Kratek opis: Meta komedija Judda Apatowa pod okriljem Netflixa na spletno platformo prihaja prvega aprila. Govori o filmski industriji v času covid-19 pandemije in skupini igralcev, ki gredo v Anglijo snemat akcijski film o tematskem parku z dinozavri.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih