Novi napovedniki, ki jih ta teden ne smete zamuditi - Teden #50

Leto 2023 je na filmski sceni zelo obetavno. V preteklosti smo videli številne dobre napovedi, s tem tednom pa so se te še izboljšale in še dvignile pričakovanja. Izšli so namreč napovedniki za kar nekaj zanimivih filmov, katere bomo definitivno pogledali z največjim veseljem in vam dali oceno o njihovi kakovosti.

Zato poglejmo kaj so nam ustvarjalci napovedali ta teden:

1. 65

Datum izida: 10. marec 2023
Žanr: znanstvena fantastika
Režija: Scott Beck, Bryan Woods
Igrajo: Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman, Nika King

Kratek opis: Adam Driver je eden najbolj perspektivnih igralcev nove generacije. Postregel nam je že z odličnimi filmi in fantastičnimi vlogami, zato je vsak njegov nov film eno samo veliko pričakovanje. Tokrat pa nas je igralec še dodatno presenetil z misteriozno znanstveno fantastiko, ki smo jo na papirju videli že ničkolikokrat, a kljub vsemu obeta, saj kot kaže predstavlja zanimiv svet, zanimive like in zanimivo dogajanje. Na srečo bomo končni rezultat videli že kar kmalu po novem letu.

2. Barbie

Datum izida: 21. julij 2023
Žanr: fantazijski
Režija: Greta Gerwig
Igrajo: Margot Robbie, Will Ferrel, Ryan Gosling, Emma Mackey

Kratek opis: Pa smo ga dočakali! Barbie je končno dobila svoj kratki napovednik, ki po vseh letih špekulacij in predvidevanj razkriva več o filmu. Dobili smo vpogled v zgodbo, like, ton dogajanja in še marsikaj. Vse izgleda zelo zanimivo in osvežujoče, zato so ustvarjalci z napovednikom samo še povečali pričakovanja. Na žalost film izide šele julija prihodnje leto, tako da bo čakanja še kar veliko. Zagotovo pa bomo vmes dobili še kakšen nov napovednik.

3. Scream VI

Datum izida: 9. marec 2023
Žanr: srhljivka
Režija: Matt Bettinelli-Olpin
Igrajo: Jenna Ortega, Hayden Panettiere, Mellissa Barrera, Courney Cox

Kratek opis: Kultna franšiza se ponovna vrača z novim nadaljevanjem in šestim delom v seriji filmov. Čeprav je franšiza Krik v svoji dolgoletni zgodovini parkrat konkretno brcnila v temo, pa tokratni napovednik obeta kar veliko. Zato bo izid šestega dela Krika definitivno praznik za vse navdušence srhljivk in grozljivk ter vseh ostalih ljubiteljev filma.

4. A Good Person

Datum izida: 23. marec 2023
Žanr: triler
Režiser: Zach Braff
Igrajo: Florence Pugh, Morgan Freeman, Molly Shannon, Chinaza Uche

Kratek opis: Morgan Freeman še zdaleč ni za v staro šaro. To je več kot dokazal v novem napovedniku, kjer skupaj z odlično Florence Pugh predstavljata zanimiv triler, poln preobratov in težkih situacij. Poleg tega postrežeta še z zanimivimi liki, ki kar kričijo od različnih kompleksnosti in frustracij.

5. Spider-Man: Across the Spider-verse

Datum izida: 2. junij 2023
Žanr: animirani
Režiser: Joaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin K. Thompson
Igrajo: Shameik Moore, Hailee Stenfeld, Oscar Isaac, Jake Johnson

Kratek opis: Priljubljeni animirani Spider-Man se ponovno vrača in izgleda naravnost fantastično. Zopet bomo lahko gledali odlično animacijo, podkrepljeno z norim dogajanjem, ki v napovedniku izgleda zelo misteriozno a odlično. Zato že zdaj vemo, da bo tole prava filmska poslastica, ki jo nikakor ne želimo zamuditi.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih