Novi napovedniki, ki jih ta teden ne smete zamuditi - Teden #5

Ponovno smo za vas zbrali najbolj zanimive napovednike v filmskem svetu. Našlo se je kar nekaj obetavnih filmov, predvsem prva dva iz naše izbire izstopata. Na vaše ekrane se bo tako vrnil zelo znani serijski morilec. A24 pa ponovno pripravlja zanimiv skrivnosten film, ki vas bo pustil razmišljati več dni ali celo tedne.

1. Teksaški pokol z motorko (2022)

Datum izida: 18. februar 2022
Žanr: Grozljivka
Režiserka: David Blue Garcia
Igrajo: Mark Burnham, Nell Hudson, Elsie Fisher, Alice Krige, Moe Dunford, Sarah Yarkin, William Hope

Kratek opis: Leatherface se po petih letih ponovno vrača v novejši različici Teksaškega pokola z motorko. Film bo prvi v seriji od nedavnega naslova Usnjeni obraz (2017) in bo deveti film v skoraj petdeset let dolgi franšizi. Zgodba bo originalna, in sicer bo delovala kot nadaljevanje iz dobro poznanega filma iz leta 1974. Film si bo možno ogledati na Netflixovi platformi in zagotovo bo vredno videti, ali bo kos originalu, saj prej omenjeni film Usnjeni obraz ni navdušil.

2. After Yang

Datum izida: 4. marec 2022
Žanr: Znanstveno-fantastična drama
Režiser: Kogonada
Igrajo: Colin Farrell, Jodie Turner-Smith, Malea Emma Tjandrawidjaja, Justin H. Min, Orlagh Cassidy

Kratek opis: Studio A24 se vrača z novim projektom, ki je svojo premierno projekcijo doživel že v letu 2021 na Sundance festivalu v ZDA. Po napovedniku lahko film povežemo s filmom Ex Machina. Govori pa o družini, ki se spopada z izgubo UI pomočnika. V glavni vlogi je znani Colin Farrell in film kaže veliko potenciala, tako da ga ne izpustite.

3. No Exit

Datum izida: 25. februar 2022
Žanr: Grozljivka
Režiserji: Damien Power
Igrajo: Dennis Haysbert, Mila Harris, Andrew Barrer, Scott Frank, Danny Ramirez, Havana Rose Liu, Damien Power, David Rysdahl

Kratek opis: No Exit si bo možno ogledati v obliki videa na zahtevo na platformi Hulu od 25. februarja naprej. V napovedniku prikazuje mlajšo žensko, ki se skuša prebiti skozi snežni vihar. Tako mora s skupino neznancev poiskati prenočišče, a naleti na težavo. V kombiju najde ugrabljeno dekle in tako se začne uganka, kdo od njih bi lahko bil storilec. Scenarist je nazadnje napisal film Ant-Man and the Wasp, zato bo zanimivo videti ta preskok.

4. A Day To Die

Datum izida: februarja 2022
Žanr: Akcijski
Režiserji: Wes Miller
Igrajo: Bruce Willis, Frank Grillo, Kevin Dillon, Gianni Capaldi, Leon, Johhny Messner, Vernon Davis, Brooke Butler

Kratek opis: Prvi obraz A Day To Die je legenda akcijskega žanra Bruce Willis, ki bo uprizoril pokvarjenega policijskega šefa. Poleg njega bosta nastopila še Kevin Dillon, ki bo igral lik Connerja Connolyja, slednji pa je dolžan bandi 2 milijona dolarjev, saj so mu ugrabili ženo. Od filma lahko pričakujete klasično akcijo in ne pretirano zahtevne vsebine.

Upamo, da ste si uspeli zabeležiti kaj iz zgornjega seznama in želimo vam prijeten preostanek vikenda!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih