Novi napovedniki, ki jih ta teden ne smete zamuditi - Teden #49

December se je dobro začel, trgovine nam že vsiljujejo nore popuste, nogometno prvenstvo doživlja vrhunec, mi pa še nestrpno čakamo filme, ki si jih moramo nujno pogledati v tem letu. Čeprav leta še ni konec, pa bomo kljub temu za fotofiniš dobili kar nekaj zanimivih kreacij. Nekaj še je starih obljub, nekaj pa je novih napovednikov za filme, ki pridejo kmalu.

Ta teden pa smo na radarju zaznali naslednje filme, ki si jih morate zapomniti. To so:

1. Infinity pool

Datum izida: januar 2023
Žanr: misteriozni triler
Režija: Brandon Cronenberg
Igrajo: Mia Goth, Alexander Skarsgård, Thomas Kretschmann, Cleopatra Coleman

Kratek opis: Wow. Dobivamo nov misteriozni triler, ki izgleda naravnost fantastično. Obeta namreč v čisto vseh pogledih. Je poseben, čuden in napet. In to v zelo pozitivnem smislu. Zato komaj čakamo januar, ko izide tale filmska kreacija. Zagotovo nam bo vzela dih ali bo to pozitivno ali negativno, pa bomo videli ob izidu. Recenzijo obljubljamo že zdaj.

2. Night At The Museum: Kahmunrah Rises Again

Datum izida: 9. december 2022
Žanr: animirani
Režija: Matt Danner, Justin Lovell
Igrajo: Joshua Basset, Jamie Demetriou, Alice Isaaz, Dee Bradley Baker

Kratek opis: Kot strel iz jasnega je platformo za pretočno predvajanje vsebin Disney+ zadela nova animirana pustolovščina v svetu čarobnega muzeja. Priljubljeni film je tako dobil svojo animirano adaptacijo, v njem pa bomo lahko spremljali pustolovščine vsem znanih likov, za majhno spremembo pa bo poskrbel glavni junak. Tokrat to ne bo več glavni junak iz filma, pač pa njegov sin. Sliši se zanimivo, še posebej všeč pa bo vašim malčkom, saj je film kot nalašč narejen za njih. Dodatna pozitivna lastnost pa je ta, da je film že dostopen na platformi in na odprtem morju.

3. White House Plumbers

Datum izida: Marec 2023
Žanr: drama – mini serija
Ustvarjalci: Alex Gregory, Peter HuyckIgrajoWoody Harrelson, Justin Theroux, David Krumholtz, Lena Headey, Kiernan Shipka

Kratek opis: Politika je k**** pravi znani rek in priljubljena pesem skupine Dubioza Kolektiv. Ta koncept so v svoje roke vzeli ustvarjalci in okoli te ideje napravili miniserijo, ki prikazuje dogajanje v ozadju enega najbolj znanih zločinov na svetu. Igralska zasedba je vrhunska, zgodba obetajoča, tako da že komaj čakamo končni izdelek. Upamo, da preseneti pozitivno.

4. Champions

Datum izida: 24. marec 2023
Žanr: drama, komedija
Režiser: Bobby Farrelly
Igrajo: Woody Harrelson, Ernie Hudson, Cheeck Marin, Matt Cook

Kratek opis: Woody Harrelson se v kratkem vrača še z eno filmsko kreacijo. Čeprav film na prvo žogo izgleda klasična pripovedka o odpadniku, ki s posebno nalogo ekipo luzerjev spremeni v ekipo zmagovalcev, pa kljub vsemu film izgleda zabaven, lahkoten in zanimiv. Če prinese vse to, smo zadovoljni. Včasih pač paše tudi kaj takšnega.

5. You People

Datum izida: 27. januar 2023
Žanr: romantična komedija
Režiser: Kenya Barris
Igrajo: Jonah Hill, Lauren London, Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus

Kratek opis: Obeta se nam nova romantična komedija, ki bo kot kaže odlična. Spremlja zanimiv (čeprav že stokrat viden) koncept, vrhunske igralce in pester humor, ki nas bo lahko s pravo dozo nasmejal do solz. Upamo, da lahko od takšnih legend humorja pričakujemo le najboljše, saj si po obdobju dram, trilerjev in superjunakov zares zaslužimo tudi še kakšno komedijo, ki nas bo dobro sprostila in nasmejala.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih