Novi napovedniki, ki jih ta teden ne smete zamuditi - Teden #46

Tokrat so v ospredju predvsem projekti, kjer je glavni element filma glavni lik. V filmih bodo igrali Nicolas Cage, Will Smith in Willem Dafoe. Poleg tega pa že komaj čakamo novi Pixar projekt, ki, sodeč po napovedniku, obeta ogromno.

Za vas smo preverili nove napovednike in izpostavili filme, ki jih ne smete zamuditi:

1. Elemental

Datum izida: 16. junij 2023
Žanr: animiran
Režija: Peter Sohn

Kratek opis: Pixar se vrača z novim naslovom Elemental, kjer nam bodo ponovno predstavili svež svet z raznolikimi liki in izjemno animacijo. Videti je, da se bo glavni lik romantično zapletel z drugim likom, ki ga sreča na vlaku. Razen tega, da bomo spremljali mesto v katerem vladajo ogenj, voda, zrak in zemlja, več zaenkrat še ne vemo.

2. Emancipation

Datum izida: 9. december 2022
Žanr: zgodovinski triler
Režija: Antoine Fuqua
Igrajo: Will Smith, Ben Foster, Charmaine Bingwa

Kratek opis: Will Smith se po svoji oskar zmagi vrača s filmom Emancipation, kjer zaigra v vlogi Petra. Film je zgodovinski akcijski triler, posnet po resnični zgodbi, in sicer govori o zasužnjenem človeku, ki mu uspe uiti iz plantaže. Njegove rane po hrbtu so slikali in dokazali kruto ravnanje ameriškega suženjstva.

3. The Old Way

Datum izida: 13. januar 2023
Žanr: vestern
Režija: Brett Donowho
IgrajoNicolas Cage, Ryan Kiera Armstrong, Shiloh Fernandez, Noah Le Gros

Kratek opis: Na vidiku je novi vestern in kdo je prvi obraz filma? To je en in edini Nicolas Cage. Upokojen Colton Briggs (Nicolas Cage) živi mirno življenje s svojo hčerko, a se sooči s preteklostjo, ko ga poišče sin moškega, ki ga je umoril pred leti in se mu hoče maščevati. Cage je imel že ogromno projektov, ki so ali zelo dobri ali katastrofalno slabi, sami presodite v kateri koš bomo uvrstili tega.

4. Inside

Datum izida: 10. marec 2023
Žanr: psihološka grozljivka
Režiser: Vasilis Katsoupis
Igrajo: Willem Dafoe

Kratek opis: Nova psihološka grozljivka režiserja Vasilisa Katsoupisa, ki bo v svojem prvem celovečernem filmu predstavil zgodbo Nemota (Willem Dafoe). Nemo za preživetje krade visoko cenjene umetnine, a mu pri enem od poskusov spodleti in se ujame v luksuznem penthousu sredi New Yorka. Minimalističen pristop z izjemnim glavnim igralcom bi znal skuhati odličen film.

5. Sr.

Datum izida: 2. december 2022
Žanr: dokumentarni
Režiser: Chris Smith

Kratek opis: Dokumentarni film Sr., v katerem Robert Downey mlajši predstavi zgodbo in kariero svojega očeta ter igralca Roberta Downeya starejšega. Ta je bil najbolj znan po filmu Putney Swope, deloval pa je predvsem v 60-tih in 70-tih.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih