Novi napovedniki, ki jih ta teden ne smete zamuditi - Teden #45

V tem tednu smo v svetu napovednikov dobili prvi vpogled v najnovejše John Wick nadaljevanje in težko pričakovani film Glass Onion. Ne gre spregledati niti novega Pinocchia, izvrstnega Brendana Fraserja v filmu Kit in še kaj se bi našlo. Poglejmo pobližje.

Za vas smo preverili nove napovednike in izpostavili filme, ki jih ne smete zamuditi:

1. John Wick: Chapter 4

Datum izida: 24. marec 2023
Žanr: akcija
Režija: Chad Stahelski
Igrajo: Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins, Ian McShane

Kratek opis: John Wick je nazaj! Keanu Reeves se vrača v glavni vlogi že tretjega nadaljevanja, ki v naše kinodvorane prihaja marca naslednje leto. To bo najdaljši film v tej franšizi do zdaj, potovali pa bomo po celem svetu – od Pariza, Berlina, Osake v New York. Ljubitelji akcije bodo zagotovo prišli na svoj račun.

2. Glass Onion: A Knives Out Mystery

Datum izida: 23. december 2022
Žanr: misterij/triler
Režija: Rian Johnson
Igrajo: Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson, Dave Bautista

Kratek opis: Glass Onion je najbrž najbolj pričakovan projekt Netflixa v tem letu. Po uspehu filma Knives Out so odgovorni na Netflixu Daniela Craiga in Riana Johnsona takoj pripeljali pod svoje okrilje in jima dali goro denarja, da ustvarita nadaljevanja. Želeli bi si namreč svojo uspešno franšizo. Drugi film ima ponovno zvezdniško zasedbo, v glavni vlogi preiskovalca Benoita Blanca se vrača Daniel Craig, ponovno pa bomo iskali storilca umora.

3. Pinocchio

Datum izida: 9. december 2022
Žanr: komedija/drama
Režija: Guillermo del Toro
Igrajo: Ewan McGregor, David Bradley, Gregory Mann, Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman, Christoph Waltz, Tilda Swinton.

Kratek opis: Letos smo film Pinocchio že dobili s strani režiserja Roberta Zemeckisa, a je bil veliko razočaranje. Zdaj se je v te vode podal še drugi legendarni ustvarjalec, Guillermo del Toro. Film v začetku meseca decembra prihaja na Netflix, prvi kritični odzivi pa so bistveno bolj pozitivni kot pri njegovem “bratrancu”. Del Toro redkokdaj brcne v temo.

4. Kit

Datum izida: 9. december 2022
Žanr: psihološka drama
Režiser: Darren Aronofsky
Igrajo: Brendan Fraser, Sadie Sink, Hong Chau, Ty Simpkins, Samantha Morton

Kratek opis: Kit oz. The Whale je eden najboljših filmov leta, ki vključuje eno najboljših moških predstav tega leta v Brendanu Fraserju. Filmska kreacija izza kamere unikatnega ustvarjalca Darrena Aronofskyja vas bo čustveno izžela. V teku je festival LIFFE, v okviru katerega si film lahko ekskluzivno ogledate tudi pri nas. Preverite kje in kdaj.

5. Chevalier

Datum izida: 7. april 2023
Žanr: biografski
Režiser: Stephen Williams
Igrajo: Kelvin Harrison Jr., Samara Weaving, Lucy Boynton, Marton Csokas, Alex Fitzalan, Minnie Driver

Kratek opisBiografski film o vzponu francosko-karibskega violinista in skladatelja Chevalierja de Saint-Georgesa, ki so ga včasih klicali tudi “črni Mozart“. V glavni vlogi bo Kelvin Harrison Jr., film pa bo prikazoval njegove težave pri ustvarjanju zaradi družbene situacije, rasizma in ljubezni. Pripravite se na vrtiljak čustev.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih