Novi napovedniki, ki jih ta teden ne smete zamuditi - Teden #43

Še zadnji oktoberski vikend je tukaj. Mesec grozljivk se zaključuje, prehajamo pa v mesec opozarjanju na raka prostate, duševnega zdravja in preprečevanja samomora. Poleg tega pa bodo seveda izšli tudi nekateri zanimivi filmi in druge filmske kreacije, ki bodo kar klicale po ogledu in zabavi.

Za vas smo preverili, kaj se je napovedalo ta teden in česa zagotovo ne smete zamuditi:

1. The Pale Blue Eye

Datum izida: 6. januar 2022
Žanr: zgodovinski triler
Režija: Scott Cooper
Igrajo: Christian Bale, Harry Melling, Gillian Anderson, Lucy Boynton, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Harry Lawtery, Simon McBurney, Timothy Spall, Robert Duvall

Kratek opis: Vrhunska zgodba, posneta po knjižni uspešnici in vrhunski režiser, ki je posnel že več odličnih filmov ter igralska zasedba enormnih razsežnosti je recept za vrhunsko filmsko doživetje ali popolno razočaranje. Kakšen bo končni izdelek, bomo še videli. Obeti so zaenkrat nori.

2. Santa Clauses

Datum izida: 16. november 2022
Žanr: serija – božični
Režija: Jack Burditt
IgrajoTim Allen, Ashlan Rowan, Elizabeth Mitchell, Kal Penn, Austin Kane, Isabella Bennet, Rupali Redd

Kratek opis: Se še spomnite Scotta Calvina (Timma Allena)? Gospoda, ki je v prejšnjem stoletju čez noč postal božiček ter kulltne božične pripovedi, ki je tradicionalno na božičnem filmskem sporedu že ničkoliko let? No, zgodba zdaj dobiva nadaljevanje v obliki serije. Božiček se upukojuje ter izbira naslednika. Zanimivo? Bomo videli.

3. Ant-Man and The Wasp: Quantumania

Datum izida: 17. februar 2023
Žanr: akcija, fantazijski
Režija: Peyton Reed
Igrajo: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Jonathan Mayors, Kathryn Newton, Michelle Pfeiffer, Bill Murray, Michael Douglas

Kratek opis: Superjunaki. Spet. Ja, superjunaki izpod rok Marvela so spet tukaj. Tokrat nadaljevanje dobiva Ant-Man, druščino pa mu bo zopet delalo kar nekaj že znanih in zvenečih imen. Vizualno film izgleda fenomenalno, kakšen pa bo končni rezultat pa bomo videli, ko film izide.

4. The Plane

Datum izida: 27. januar 2023
Žanr: akcija
Režiser: 
Jean-François Richet
IgrajoGerard Butler, Mike Colter, Yoson An, Daniella Pineda, Paul Be-Victor, Remi Adeleke

Kratek opisŽe kar nekaj časa je minilo odkar smo videli kakšen res dober film od Gerarda Butlerja. Je lahko to njegova velika vrnitev? Bomo videli, ampak zaenkrat film izgleda kot najbolj klasična možna akcija, ki smo jih gledali v 90. letih prejšnjega stoletja. Je to slabo? Seveda ne, če bo film zanimiv.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih