Novi napovedniki, ki jih ta teden ne smete zamuditi - Teden #39

Dogajanje v filmski industrije ne pojenja. Po obdobju superjunakov končno dobivamo napovednike za filme, ki zelo obetajo. Tako smo v preteklih tednih lahko videli hude napovedi, ki pa se s tokratnim tednom samo še večajo in naraščajo.

Za vas smo pripravili seznam filmov, ki jih tokrat zares ne smete zamuditi. Obeti in napovedi so namreč vrhunske!

1. Cabinet of Curiousities

Datum izida: 25. oktober 2022
Žanr: serija – srhljivka
Ustvarjalci: Guillermo del Toro
Igrajo: Kevin Keppy, Lize Johnston, Megan Many, Ish Morris, Ismael Cruz Cordova, Sofia Boutella

Kratek opis: Guillermo del Toro se je v filmsko industrijo zapisal z zlatimi črkami. Njegovi misteriozni izdelki so vedno zanimivi, njegov miks med pravljičnim pripovedovanjem, srhljivo zgodbo in zanimivimi liki pa vedno presenečenje, ki mu ni para. In takšno je tudi njegov novi izdelek, kjer bo povedal skrivnostno, strašno in grozljivo zgodbo v formatu serije. Vidi in sliši se zanimivo, zato komaj čakamo, da vidimo kaj nam je pripravil tokrat.

2. Bones and All

Datum izida: 23. november 2022
Žanr: drama
Režija: Luca Guadagnino
Igrajo: Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg, Mark Rylance, Chloë Sevigny, Taylor Russell

Kratek opis: Timothée Chalamet je zadnji zvezdniški as, ki je s svojo pojavo, igro in stasom presenetil celotno filmsko industrijo. Vsak njegov naslednji projekt je boljši od prejšnega, zato z navdušenjem pričakujemo vsako njegovo novo ustvarjanje. Tokrat se je podal v težko artistično dramo, ki bo kot kaže napovednik, polna pretresljivih trenutkov in težkih situacij. Za nameček obljublja tudi mešanico med filmski žanri, ki jih do sedaj še nismo bili vajeni. Prav zato ta film zelo težko pričakujemo, verjamemo pa, da bo z ogledom napovednika pričakovanje naraslo tudi pri vas.

3. The Last of Us

Datum izida: 2023
Žanr: serija – drama
Ustvarjalci: Neil Druckmann, Craig Mazin
Igrajo: Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Nick Offerman, Merle Dandridge

Kratek opis: Pa smo jo dočakali. Serija, o kateri se je že tako dolgo šušljalo, je končno dobila svoj prvi napovednik. Izgleda naravnost fenomenalno, zato imajo navdušenci nad istoimensko videoigro razlog za veselje. V seriji bomo lahko gledali enake igre kot v videoigri, enak postapokaliptični svet ter enake mutante in druge nasprotnike. Poleg tega pa je nujno omeniti tudi, da v bodo v seriji zaigrala velika hollywoodska imena kot so Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna in Nick Offerman. Kakšen bo torej končni izdelek? Odgovor dobimo šele leta 2023.

4. Raymond & Ray

Datum izida: 21. oktober 2022
Žanr: drama
Režiser: Rodrigo García
Igrajo: Ethan Hawke, Ewan McGregor, Sophie Okonedo,Vondie Curtis-Hall, Tom Bower

Kratek opis: Ko vidimo film z vrhunskimi zvezdniškimi imeni, takoj zastrižemo z ušesi. Zanimanje naraste, pričakovanja pa takoj postanejo izjemno visoka. Tokrat takšno pričakovanje napovedujeta zvezdnika Ethan Hawke in Ewan McGregor, ki bosta v drami pokazala zanimiv tandem v soočenju z očetovo smrtjo. Enak koncept smo sicer v preteklosti videli že videli, zato bo zanimivo videti, kaj so tokrat pripravili ustvarjalci. Upamo, da ne bo razočaranja. Pričakovanja so namreč zares visoka.

5. Stars at Noon

Datum izida: 14. oktober 2022 Žanr: drama Režiser:: Claire Denis Igrajo: Margaret Qualley, Joe Alwyn, Benny Safdie, Danny Ramirez, Nick Romano Kratek opis: Produkcijska hiša A24 spet pozitivno preseneča. Kot ponavadi, njeni ustvarjalci spet obljubljajo misteriozno zgodbo, ki pa je tokrat povzeta po hudi knjižni uspešnici. Izdelek izgleda zanimivo in obeta veliko, zato komaj čakamo končni rezultat.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih

scroll to top