Novi napovedniki, ki jih ta teden ne smete zamuditi - Teden #38

Novi napovedniki, ki jih ta teden ne smete zamuditi je ena naših naljubših rubrik, saj lahko vidimo filmsko dogajanje, ki nas bo razvajalo v prihodnjih dnevih, tednih in mesecih. Zato za vas redno spremljamo izide novih napovednikov in iz njih izluščimo samo tiste najboljše.

Tako da ta teden nesmete zamuditi naslednjih:

1. Hellraiser

Datum izida: 7. oktober 2022
Žanr: srhljivka
Režija: David Vruckner
Igrajo: Jamie Clayton, Goran Visnjic, Hiam Abbas, Brandon Flynn, Drew Starkey

Kratek opis: Ena najbolj ikoničnih grozlivk se vrača z novo izvedenko. Znova nam bo kri po žilah pognalo reševanje različnih ugank, ter skrivanje pred kultnimi zlobci. Ustvarjalci pa so kot kaže tokrat šli še korak dlje, zato nam bodo prikazali še več ozadja tega srhljivega sveta. Tako, da mogoče s tem naslovom dobimo grozljivko leta? Upamo, da res.

2. Knock at the Cabin

Datum izida: 3. februar 2023
Žanr: triler
Režija: M. Night Shyamalan
Igrajo: Dave Bautista, Jonathan Groff, Rupert Grint, Ben Aldridge

Kratek opis: Kaj je lepšega kot brezskrbno preživljanje poletja v naravi in kaj je lahko še bolj srhljivega kot obisk misterioznih ljudi s še bolj čudnim ciljem? Odgovor bomo dobili v novi kreaciji M. Night Syamalana, ki tudi tokrat očitno ne misli razočarati. Zato že komaj čakamo, da lahko vidimo njegov nov izdelek.

3. Strange World

Datum izida: 23. november 2022
Žanr: animiraniRežija: Don Hall
Igrajo: Jake Gyllenhaal, Gabrielle Union, Alan Tudyk, Dennis Quaid, Lucy Liu

Kratek opis: Disney nam obljublja novo potovanje. Potovanje onkraj znanega in onkraj mogočega. Zato bomo lahko priča neverjetni dogodivščini, ki se je nenačrtovano zgodila skupini prijateljev, ter se nemudoma sprevrnila v misijo nemogoče. Poleg vsega tega pa bomo lahko priča zanimivim likom, vrhunsko ustvarjenim zunajzemeljskim planetom ter atraktivno zgodbo podkprepljeno z ljubkim humorjem. Gre torej za klasični recept, ki le malokdaj razočara.

4. Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths

Datum izida: 16. december 2022
Žanr: drama
Režiser:: Alejandro G. Iñárritu
Igrajo: Daniel Giménez Cacho, Griselda Siciliani, Ximena Lamadrid, David Blanco, Mar Carrera

Kratek opis: Izšel je napovednik za film, ki takoj obljublja veliko, če ne preveč. Izpod rok velikih ustvarjalcev namreč prihaja zanimiva kreacija, ki je kot nekakšen psihadelični miks različnih žanrov. Zato komaj čakamo, da lahko vidimo končen rezultat, saj je trenutno vprašanj veliko več, odgovorov pa bore malo.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih

scroll to top