Novi napovedniki, ki jih ta teden ne smete zamuditi - Teden #36

Teden za tednom, presenečenje za presenečenjem in izid za izidom. Tako nekako izgleda filmska industrija, ki nam pridno streže z novimi filmi in serijami. Zanimivim naslovom na srečo kar ni videti konca, veselje pa je toliko večje še takrat, ko nam ustvarjalci predstavijo zares obetavne projekte.

Takšnih v tem tednu zagotovo ni manjkalo, zato smo za vas ustvarili seznam napovednikov, ki jih nikakor ne smete spregledati.

1. Glass Onion: A Knives Out Mystery

Datum izida: 23. December 2022
Žanr: Misterij
Režija: Rian Johnson
Igrajo: Daniel Craig, Edward Norton, Kate Hudson, Dave Bautista, Jessica Hewick, Ethan Hawke

Kratek opis: Aleluja, film Knives Out dobiva nadaljevanje. Eno največjih filmskih presenečenj in ena najboljših izvirnih zgodb zadnjih let je ob izidu izredno pozitivno presenetila. Film so krojili neverjetno izdelani in upodobljeni liki in vrhunska zgodba s še bolj vrhunskim preobratom ter vizualno podobo, ki kar kliče po pozornosti. Kot kaže naslednik sledi enaki logiki, hkrati pa dogajanje postavlja na nov nivo in tudi tokrat, kaže, da mu bo uspel veliki met, saj velika imena povedo svoje. Zaenkrat vrhunsko.

2. Black Adam

Datum izida: 21. oktober 2022
Žanr: Akcija
Režija: Jaume Collet-Serra
Igrajo: Dwayne Johnson, Sarah Shahi, Mohammed Amer, Viola Davis, Pierce Brosnan, Aldis Hogde, Noah Centineo

Kratek opis: Stripovska hiša DC meče rokavico svojemu večnemu rivalu in tekmecu Marvelu. Na filmsko bojno fronto pošilja novega superjunaka po imenu Black Adam. Upodobil ga bo sam Dwayne Johnson, s čimer so producenti poskrbeli za megalomansko ime, ki kar kliče po pozornosti. Napovednik izgleda obetavno, zato mislimo, da lahko tudi film pozitivno preseneti. Pri tem pa seveda obstaja tudi večno vprašanje: Ali bo s tem filmom DC-ju končno uspelo prekositi Marvel? Bomo videli oktobra letos.

3. All Quiet on the Western Front

Datum izida: 28. oktober 2022
Žanr: Vojni
Režija: Edward Berger
Igrajo: Daniel Brühl, Sebastian Hülk, Albrech Schuch, Anton von Lucke, Devid Striesow

Kratek opis: Netflix znova pripravlja epski film, ki dogajanje tokrat seli na fronte prve svetovne vojne. Spremlja dogajanje iz znane istoimenske knjižne uspešnice (o kateri so že posneti filmi) ter po napovedniku sodeč njeno dogajanje postavlja na povsem nov nivo. Obljublja nam epsko zgodbo in spektakularen prikaz prve svetovne vojne ter vzdušje, ki ga ni moč videti pri drugih tekmecih. Film izgleda kot super paket, ki bo zelo težko zgrešil svoj cilj. Upamo, da se ne motimo.

4. Interview With the Vampire

Datum izida: 2. oktober 2022
Žanr: vestern
Ustvarjalec: Rolin Jones
Igrajo: Sam Reid, Jacob Anderson, Eric Bogosian, Chris Stack, Kalyne Coleman, Victoria Harris

Kratek opis: Verjetno vsem poznana zgodba dobiva svojo izvedenko v obliki seriji. Presenečenje? Zagotovo. Potrebno presenečenje? Nismo prepričani, saj je zgodba s filmom že zelo dobro upodobljena. Je pa res, da takšen format dopušča zgodbi širši pogled na svet vampirjev in dogajanja okoli njih, zato bo zagotovo zelo zanimivo videti, kaj prinaša tokratna različica.

5. The Little Mermaid

Datum izida: 26. maj 2023
Žanr: Fantazijski
Ustvarjalec: Rob Marshall
Igrajo: Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Javier Bardem, Melissa McCarthy, Daveed Diggs, Jacob Tremblay, Awkwafina

Kratek opis: V letu 2023 prihaja film o mali morski deklici v moderni preobleki. Disney bo poskušal pritegniti noge gledalce z zgodbo, ki bo govorila o mali morski deklici, ki sklene pakt s čarovnico. Slednja ji omogoči noge,  mora Ariel v zameno za to dati svoj angelski glas. Upamo na najboljše.

Filmi in serije dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih

scroll to top