Novi napovedniki, ki jih ta teden ne smete zamuditi - Teden #35

Vrhunsko! Ta teden je izšlo nekaj napovednikov, ki redefinirajo lestvice za vrhunske, ki so izšli v letu 2022, zato nujno poglejte, kaj vse lahko pričakujete v bližnji in daljni prihodnosti.

Za vas smo izmed napovednikov, ki so izšli ta teden, izbrskali le tiste najboljše, ki jih nikakor ne smete spregledati. Ti so:

1. Winnie the Pooh: Blood and Honey

Datum izida: /
Žanr: grozljivka
Režija: Rhys Waterfield
Igrajo: May Kelly, Natasha Tosini, Maria Taylor, Gillian Broderick, Chris Cordell

Kratek opis: Ko slišite za medvedka Puja, se verjetno vrnete nazaj v otroštvo. V čas brezskrbnega življenja, ljubkih likov in prijaznih zgodb. Zdaj pa so ustvarjalci presenetili. Predstavili so slavnega Puja na popolnoma drugačen način. Zdaj ni več priljubljen medvedek, pač pa je serijski morilec, ki ubija in kolje vse pred seboj. Sliši se zanimivo, zato bomo videli kakšen bo končni rezultat.

2. The Son

Datum izida: 7. september 2022
Žanr: drama
Režija: Florian Zeller
Igrajo: Vanessa Kirby, Hugh Jackman, Anthony Hopkins, Laura Dern, William Hope

Kratek opis: Film takšnega kalibra ne sme razočarati! V njem igra ogromno vrhunskih igralcev, govori težko zgodbo in prihaja izpod rok slavnega režiserja, Floriana Zellerja. Že na papirju izgleda vse nadpovprečno, napovednik pa to samo še potrdi. Komaj čakamo, da vidimo končen produkt. Več na srečo zelo kmalu.

3. Weird: The Al Yankovic Story

Datum izida: 4. november 2022
Žanr: biografski
Režija: Eric Appel
Igrajo: Daniel Radcliffe, Rainn Wilson, Quinta Brunson, Thomas Lenno, Will Forte

Kratek opis: Harry Potter oz. Daniel Radcliffe se vrača. V novi podobi. V podobni slavnega zabavljača, ki je bil v centru pozornosti skoraj celotno prejšnje stoletje. Njegova pot nosi noro zgodbo, nor karakter in še bolj zanimiv razplet, zato se veselimo te filmske izvedenke. Iz napovednika je razvidno, da nas bo zabavala vsaj tako kot kultni Al.

4. Dead For A Dollar

Datum izida: 30. september 2022
Žanr: vestern
Režija: Walter Hill
Igrajo: Christoph Waltz, Willem Dafoe, Rachel Brosnahan, Brandon Scott, Warren Burke, Benjamin Bratt, Hamish Linklater

Kratek opis: Še en megalomanski film, ki kar kliče po pozornosti. V njem lahko vidimo vrhunsko predstavljen svet divjega zahoda, dva vrhunsko predstavljena lika v vlogi večnega Christopherja Waltza, ter Willema Dafoeja ter režijo pod taktirko Walterja Hilla. Kaj več si lahko filmoljub sploh še želi? Verjetno nič.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih

scroll to top