Novi napovedniki, ki jih ta teden ne smete zamuditi - Teden #34

Ponovno imamo nekaj zanimivih filmov iz različnih žanrov. Otvoritveni film Benetk je končno izdal svoj prvi kratki napovednik, najbolj uspešen A24 film iz Cannesa pa je prav tako izdal svoj napovednik. Poleg tega je Zac Efron nazaj v glavni vlogi in nazadnje se vrnemo v ambiciozni svet fantazije.

Kateri so ti filmi, preverite spodaj:

1. White Noise

Datum izida: 31. avgust 2022
Žanr: Apokaliptična črna komedija
Režija: Noah Baumbach
Igrajo: Adam Driver, Greta Gerwig, Don Cheadle

Kratek opis: Apokaliptična črna komedija White Noise je projekt režiserja Noaha Baumbacha. Film se bo v kratkem predvajal v Benetkah, kjer bo filmski festival tudi otvoril, nato pa pride na platformo Netflix. V glavnih vlogah se znajdeta Jack Gladney (Adam Driver) profesor Hitlerjevih študij, in mož Babette (Greta Gerwig) ter oče štirih otrok. V mestu se zgodi nesreča, ki povzroči velik kup kemičnih odpadkov razpršenih po mestu.

2. God’s Creatures

Datum izida: 30. september 2022
Žanr: Psihološka drama
Režija: Saela Davis in Anna Rose Holmer
Igrajo: Emily Watson, Paul Mescal, Aisling Franciosi

Kratek opis: Psihološka drama sledi materi (Emily Watson), ki se znajde v nelagodnem položaju po vrnitvi sina (Paul Mescal) v njihovo ribiško vas. Glasba naredi veliko prizorov težko gledljivih in večkrat nam postane resnično neprijetno, kar je glavni cilj filma. Film smo si uspeli ogledati na filmskem festivalu v Cannesu in je po receptu manj je več izjemen film, ki ga močno priporočamo.

3. The Greatest Beer Run Ever

Datum izida: 13. september 2022
Žanr: Biografska akcija
Režija: Peter Farrelly
Igrajo: Zac Efron, Russell Crowe, Bill Murray

Kratek opis: The Greatest Beer Run Ever je biografska akcijska komedija, kjer nas bo ponovno očaral glavni igralec Zac Efron, tokrat v vlogi Johna Donohueja, 26-letnega morskega veterana, ki dobi izziv v baru New Yorka. Vse skupaj se dogaja leta 1967 in ideja je zanimiva, tako da pričakujemo soliden in zabaven film.

4. Mona Lisa and the Blood Moon

Datum izida: 30. september 2022
Žanr: Fantazija
Režija: Ana Lily Amirpour
Igrajo: Kate Hudson, Craig Robinson, Jeon Jong-seo, Ed Skrein

Kratek opis: Ameriški fantazijski film Mona Lisa and the Blood Moon režiserke Ane Lily Amirpour je videti zelo dobro posnet. V njem imamo nekaj poznanih imen, zgodba pa spremlja ubežnico, ki ima nenavadne moči, ko jo žrtev pogleda v oči.

5. Goodnight Mommy

Datum izida: 2022
Žanr: Psihološka grozljivka
Režija: Matt Sobel
IgrajoNaomi Watts, Peter Hermann, Cameron Crovetti, Jeremy Bobb

Kratek opis: Goodnight Mommy je v originalu zgodba, ki prihaja iz Avstrije s strani režiserk Veronike Franz in Severin Fiale, a Hollywood se je odločil za priredbo v svojem stilu. Originalni film je odličen in ogled tega priporočamo, zato upamo, da bo tudi Amerika znala kaj podobnega učinkovito izpeljati. Po operaciji na obrazu se začne mama dvojčkov čudno obnašati. Otroka začneta sumiti, da je pod vsemi povoji druga oseba in ne njuna mama.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih