Novi napovedniki, ki jih ta teden ne smete zamuditi - Teden #27

Prvi teden julija 2022 je premierno predstavil napovednik za enega najbolj pričakovanih filmov leta. Igralska zasedba filma Amsterdam je namreč tako polna zvezdnikov, da je že skoraj kičasta, zato tudi film komaj čakamo. Ne spreglejte niti drugih naslovov. Preverite zanimivo ponudbo.

Prav vsi naslovi so po svoje zelo zanimivi in se jih neizmerno veselimo. Priporočamo, da si jih dodate na seznam za ogled, saj veliko obetajo. 

1. Amsterdam

Datum izida: 4 november 2022
Žanr: Drama/misterij
Režija: David O. Russell
Igrajo: Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Zoe Saldaña, Mike Myers, Michael Shannon, Timothy Olyphant, Andrea Riseborough, Taylor Swift, Matthias Schoenaerts, Alessandro Nivola, Rami Malek, Robert De Niro

Kratek opisAmsterdam je z naskokom največji napovednik tega tedna. Film, zavit v tančico skrivnosti že od samega začetka, ima končno uradni naslov, prvi utrinki iz napovednika pa veliko obetajo. David O. Russell je v Hollywoodu zelo spoštovan, kar jasno kaže neverjetna igralska zasedba, kateri poveljujejo Christian Bale, Margot Robbie in John David Washington. To bi znal biti eden boljših filmov leta 2022.

2. The Woman King

Datum izida: 16 september 2022
Žanr: Zgodovinska akcijska drama
Režija: Gina Prince-Bythewood
Igrajo: Viola Davis, Thuso Mbedu, Lashana Lynch, Sheila Atim, Hero Fiennes Tiffin, John Boyega

Kratek opisNapovednik, po katerem vam bodo šle kocine pokonci. The Woman King je zgodovinska akcijska drama. Zgodba govori o Dahomejskih amazonkah. V glavni vlogi je Viola Davis, ki se je za to vlogo popolnoma transformirala. Verjetno ne prehitevamo, če rečemo, da bo zelo resna kandidatka za oskarja.

3. Clerks III

Datum izida: 13 september 2022
Žanr: Komedija
Režija: Kevin Smith
Igrajo: Brian O’Halloran, Jeff Anderson, Trevor Fehrman, Austin Zajur, Jason Mewes, Rosario Dawson, Kevin Smith

Kratek opisPo številnih letih premora se Trgovci vračajo s tretjim filmom. Tudi tokrat bomo priča norijam in zabavnim dogodivščinam, saj bo zgodba govorila o snemanju filma v trgovini. Igralska zasedba vključuje številne znane obraze, za režijo pa bo ponovno poskrbel Kevin Smith.

4. Luck

Datum izida: 5 avgust 2022
Žanr: Animirana komedija
Režija: Peggy Holmes
Igrajo: Eva Noblezada, Simon Pegg, Jane Fonda, Whoopi Goldberg, Flula Borg, Lil Rel Howery, Colin O’Donoghue, John Ratzenberger

Kratek opis: Luck je animirana komedija, ki prihaja izpod prstov Skydance produkcije. Premiero bo doživel na platformi Apple TV + v začetku avgusta, zgodba pa deluje zelo zanimivo in zabavno. Animacija je prekrasna, zato bi to znal biti skriti hit poletja.

5. Honk for Jesus. Save Your Soul

Datum izida: 2 september 2022
Žanr: Komedija
Režija: Adamma Ebo
Igrajo: Regina Hall, Sterling K. Brown, Nicole Beharie, Austin Crute, Conphidance

Kratek opis: Honk for Jesus. Save Your Soul je satira oz. komedija, ki se zna pošaliti na račun religije in vere. V glavnih vlogah sta Regina Hall in Sterling K. Brown. Idejna vodja projekta je režiserka Adamma Ebo, ki je celovečerni film razvila iz lastne kratke zgodbe. Film bo debi doživel 2. septembra na platformi Peacock.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih