Novi napovedniki, ki jih ta teden ne smete zamuditi - Teden #25

Predzadnji teden prve polovice leta 2022 je ponudil številne zanimive napovednike. Poudarek je na grozljivkah, izstopa pa odštekan film s krokodilom v glavni vlogi. Preverite zanimivo ponudbo.

Prav vsi naslovi so po svoje zelo zanimivi in se jih neizmerno veselimo. Priporočamo, da si jih dodate na seznam za ogled, saj veliko obetajo. 

1. Barbarian

Datum izida: 31 avgust 2022
Žanr: Grozljivka
Režiser: Zach Cregger
IgrajoGeorgina Campbell, Bill Skarsgård, Justin Long

Kratek opis: Barbarian je najnovejša grozljivka, ki vam bo pognala kri po žilah. Mlado dekle pride v mesto na službeni razgovor in išče prenočišče. Presenečeno ugotovi, da je v air bnb-ju, katerega si je rezervirala, že nastanjen nenavaden moški. Vseeno se odloči tam preživeti noč, ki je vse prej kot normalna.

2. White Bird: A Wonder Story

Datum izida: 14 oktober 2022
Žanr: Vojna drama
Režiser: Marc Forster
Igrajo: Helen Mirren, Gillian Anderson, Bryce Ghesiar

Kratek opis: White Bird: A Wonder Story je predzgodba in nadaljevanje filma Čudo. Film je posnet po knjižni uspešnici, v glavnih vlogah pa sta Helen Mirren in Gillian Anderson. Vrača se tudi mladi Bryce Ghesiar. Film je postavljen v vojne čase in vam bo zagotovo pogrel srce, če ste uživali ob prvem.

3. They/Them

Datum izida: 5 avgust 2022
Žanr: Grozljivka
Režiser: John Logan
Igrajo: Theo Germaine, Kevin Bacon, Carrie Preston, Anna Chlumsky

Kratek opis: They/Them je film, ki v avgustu prihaja na platformo Peacock. Zgodba govori o istospolnem kampu in bi naj služila kot opolnomočenje kvirov. Najbolj znano ime, povezano s projektom, je Kevin Bacon.

4. Smile

Datum izida: 30 september 2022
Žanr: Psihološka grozljivka
Režiser: Parker Finn
Igrajo: Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Robin Weigert, Caitlin Stasey, Kal Penn, Rob Morgan.

Kratek opisSmile je psihološka grozljivka o travmatični izkušnji zdravnice, v povezavi s pacientom, ki poskrbi za to, da slednja začne dvomiti v svoj um. Film je režijski debi Parkerja Finna in izide konec septembra.

5. Lyle, Lyle, Crocodile

Datum izida: 7 oktober 2022
Žanr: Igrana animirana komedija
Režiser: Will Speck, Josh Gordon
Igrajo: Shawn Mendes, Javier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley, Scoot McNairy, Brett Gelman

Kratek opis: Lyle, Lyle, Crocodile je odštekana zgodba o krokodilu Lylu. Slednji obožuje kopeli, kaviar in odlično glasbo. Spoprijatelji se z Joshem, ki se je ravno priselil v mesto. V filmu so nekatera zelo znana filmska imena, zato smo mnenja, da mora biti scenarij dovolj inovativen, da so se pridružili temu projektu.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih