Novi napovedniki, ki jih ta teden ne smete zamuditi - Teden #24

Štiriindvajseti teden leta 2022 je ponudil napovednik za enega najbolj pričakovanih filmov leta, hkrati pa tudi oznanil prve utrinke nove adaptacije knjige Jane Austin. Ne manjka tudi film studia Universal. Preverite zanimivo ponudbo.

Prav vsi naslovi so po svoje zelo zanimivi in se jih neizmerno veselimo. Priporočamo, da si jih dodate na seznam za ogled, saj veliko obetajo. 

1. Blonde

Datum izida: 23 september 2022
Žanr: Biografska drama
Režiser: Andrew Dominik
Igrajo: Ana de Armas, Adrien Brody, Bobby Cannavale, Julianne Nicholson

Kratek opis: Blonde je vsekakor eden bolj pričakovanih filmov leta in bodoči paradni konj Netflixa. Ana de Armas je ena največjih filmskih zvezd ta hip, Marilyn Monroe pa še danes velja za eno najbolj skrivnostnih superzvezdnic vseh časov. Film je označen NC-17 zaradi številnih vročih prizorov in prepričani smo, da bo takoj ob izidu globalna številka ena in tema vseh pogovorov.

2. Persuasion

Datum izida: 15 julij 2022
Žanr: Drama
Režiser: Carrie Cracknell
Igrajo: Dakota Johnson, Cosmo Jarvis, Nikki Amuka-Bird, Richard E. Grant, Henry Golding

Kratek opis: Netflix bo v manj kot enem mesecu predstavil novo filmsko adaptacijo romana Jane Austen, imenovano Persuasion. V glavni vlogi je vedno očarljiva Dakota Johnson, tudi v stranskih vlogah pa so sama velika imena. Vsekakor film za vse ljubitelje klasičnih britanskih zgodb iz prejšnjih stoletij.

3. My Policeman

Datum izida: 21 oktober 2022
Žanr: Romantična drama
Režiser: Michael Grandage
Igrajo: Harry Styles, Emma Corrin, Gina Mckee, Linus Roache, David Dawson, Rupert Everett

Kratek opis: Verjetno ne pretiravamo, če označimo Harrya Stylesa za največjo glasbeno zvezdo na svetu ta hip. Fant pa ni samo izvrsten pevec, temveč tudi odličen igralec. To je dokazal v filmu Dunkirk, letos pa se vrača z dvema naslovoma: Don’t Worry Darling in My Policeman. Slednji prihaja na platformo Amazon Prime, družbo pa mu bo delala prisrčna Emma Corrin, ki je na sceno priletela kot strela iz jasnega v vlogi Princese Diane v četrti sezoni serije Krona.

4. Hot Seat

Datum izida: 1 julij 2022
Žanr: Triler
Režiser: James Cullen Bressack
Igrajo: Mel Gibson, Sam Asghari, Shannen Doherty

Kratek opis: Mel Gibson je nazaj. Tokrat bo prvi obraz prihajajočega trilerja Hot Seat, ki v kinematografe prihaja prav kmalu. Bivši heker mora vlomiti v močno varovano bančno institucijo, medtem ko ima drugi vlogo rešiti mladeniča iz “vročega sedeža”.

5. Bros

Datum izida: 30 september 2022
Žanr: Romantična komedija
Režiser: Nicholas Stoller
Igrajo: Billy Eichner, Luke Macfarlane, Ts Madison, Monica Raymund, Guillermo Díaz, Guy Branum, Amanda Bearse

Kratek opis: Film o dveh mladeničih, ki imata težave pri ustalitvi, zato se odločita to poskusiti en z drugim. Romantična komedija o istospolnem paru. Vsekakor pomembna stvar v svetu filmske industrije, da tudi istospolni dobijo zgodbe, s katerimi se lahko poistovetijo. Pohvale studiu Universal za financiranje tovrstnih naslovov in upajmo, da bodo ustvarjalci upravičili zaupanje. Napovednik izgleda obetavno.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih

scroll to top