Novi napovedniki, ki jih ta teden ne smete zamuditi - Teden #23

Kaj se je tokrat dogajalo na filmskem parketu? Poleg nekaj odličnih filmov je izšlo tudi nekaj zelo zanimivih napovednikov. In čeprav so (in tudi še bodo) zaradi številnih konferenc trenutno v ospredju bolj videoigre, pa tudi napovedniki niso niti najmanj razočarali. Med njimi lahko vidimo številne prihajajoče uspešnice, ki bodo zelo atraktivne za ogled.

1. The Munsters

Datum izida: 2022
Žanr: Komedija
Režiser: Rob Zombie
Igrajo: Cassandra Peterson, Dee Wallace, Jeff Daniel Phillips, Sheri Moon Zombie

Kratek opis: Legendarna zabavna serija iz leta 1964 se vrača v popolnoma novi rekreaciji. Gre za skoraj identični projekt, ki je posnet na novo in ustvarjen v novi barvni podobi. Pod režijo in scenarij se je podpisal heavy metalec Rob Zombie, zato je zelo jasno, da bo film zvest temačnim in zabavnim smernicam. Zanimivo pa bo videti, kako se bo film kosal s svojim izvirnikom in večnim tekmecem iz družine Addams.

2. Black Adam

Datum izida: 21. Oktober 2022
Žanr: Akcija
Režiser: Jaume Collet-Serra
Igrajo: Dwayne Johnson, Sarah Shahi, Pierce Brosnan, Noah Centineo

Kratek opis: Še slučajno obstaja supermoč, ki je nismo videli in ali še slučajno obstaja igralec, ki še slučajno ni igral superjunaka? Očitno, saj na velika platna prihaja The Rock s svojim novim megalomanskim filmom o superjunakih. Družbo mu bo delal celo bivši James Bond. Kaj je sploh lahko še boljše?

3. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Datum izida: 17. november 2023
Žanr: Akcija
Režiser: Francis Lawrence
Igrajo: Rachel Zegler, Tom Blyth

Kratek opis: Novi film iz družine Igra lakote. Končno! Legendarna filmska in knjižna franšiza dobiva svojega naslednika v novem zelo skrivnostnem napovedniku. Čeprav iz njega še ne moremo razbrati prav veliko, pa z epsko glasbo in obetajočim naslovom daje veliko upanja za veliko navdušenje. Na srečo prihaja v kinodvorane relativno kmalu.

4. Strange World

Datum izida: 23. november 2022
Žanr: Fantazijski, animirani
Režiser: Don Hall
Igrajo: Jake Gyllenhaal, Alan Tudyk

Kratek opis: Disney napoveduje novo animirano epsko pustolovščino, ki se bo dogajala v središču vesolja. Kot vidimo v napovedniku, bomo priča nekaterim izjemnim pustolovskim, akcijskim in humorističnim sekvencam, ki bodo kot kaže podkrepljene tudi z čustveno zgodbo in zanimivimi liki. Klasični Disney torej.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih