Novi napovedniki, ki jih ta teden ne smete zamuditi - Teden #15

Petnajsti teden leta 2022 je ponudil napovednik za eno najbolj pričakovanih serij leta, hkrati pa oznanil vrnitev enega najbolj kontroverznih filmskih režiserjev, Davida Cronenberga, z najnovejšo grozljivko. Ne manjka tudi kakšen film studia Warner in nekaj za naše najmlajše.

Prav vsi naslovi so po svoje zelo zanimivi in se jih neizmerno veselimo. Priporočamo, da si jih dodate na seznam za ogled, saj veliko obetajo. 

1. Stranger Things (četrta sezona)

Datum izida: 27 maj 2022
Žanr: Znanstvena fantastika/drama
Igrajo: Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke, Priah Ferguson, Cara Buono, Brett Gelman

Kratek opis: Serija Stranger Things velja za eno najboljših izvirnih zgodb zadnjih nekaj let in je pravi hit med uporabniki Netflixa. Gledajo jo stari in mladi, s svojim humorjem, dramo in dobro mero znanstvene fantastike, ki občasno mejo na grozljivko, pa navdušuje tudi tiste bolj zahtevne gledalce. Četrto sezono že nekaj časa z nestrpnostjo pričakujemo in končno smo dobili prvi napovednik. Izgleda, da bodo “naši” otroci izpostavljeni marsičemu. Komaj čakamo.

2. Crimes of the Future

Datum izida: 25 maj 2022
Žanr: Grozljivka
Režiser: David Cronenberg
Igrajo: Viggo Mortensen, Léa Seydoux, Kristen Stewart

Kratek opisDavid Cronenberg velja za enega najboljših in hkrati najbolj kontroverznih filmskih ustvarjalcev. Slovi po svojih brutalno nazornih grozljivkah in med ljubitelji tega žanra ima ogromno oboževalcev. Končno smo dobili prvi napovednik njegovega novega projekta. Crimes of the Future izgleda noro, prvi kritiki, ki so si film že imeli možnost ogledati pa pričajo o šokantni zgodbi, ki je povzročila številne predčasne odhode iz projekcij. Najbolj nora filmska izkušnja leta 2022? Bomo videli.

3. Paws of Fury: The Legend of Hank

Datum izida: 15 julij 2022
Žanr: Komedija
Režiser: Rob Minkoff, Mark Koetsier
Igrajo: Michael Cera, Ricky Gervais, George Takei, Gabriel Iglesias, Michelle Yeoh, Samuel L. Jackson

Kratek opisNekaj za vaše najmlajše. Hank je pes, ki ga Jimbo, mačji mentor, trenira za samuraja, medtem ko zlobni maček Ika Chu poskuša uničiti njuno vas. Duhovita zgodba s prekrasno animacijo bo zagotovo popularna v poletnih mesecih, ko bo temperatura zunaj tako visoka, da boste z veseljem obiskali kino ter se ohladili in nasmejali.

4. Operation Mincemeat

Datum izida: 11 maj 2022
Žanr: Vojna drama
Režiser: John Madden
Igrajo: Colin Firth, Kelly Macdonald, Matthew Macfadyen, Penelope Wilton, Johnny Flynn, Jason Isaacs

Kratek opisFilm, ki mu je načrte že nekajkrat prekrižala epidemija, bi moral iziti že leta 2020. Primero je naposled doživel lani, a v redni distribuciji ga še nismo videli. Zdaj ga je odkupil Netflix in v prvi polovici maja, si bomo lahko ogledali to vojno dramo, ki prikazuje invazijo Sicilije v času druge svetovne vojne.

5. Black Site

Datum izida: 2022
Žanr: Akcija/Triler
Režiser: Sophia Banks
Igrajo: Jason Clarke, Michelle Monaghan, Jai Courtney, Uli Latukefu, Pallavi Sharda, Phoenix Raei, Fayssal Bazzi

Kratek opis: Black Site je še en v vrsti akcijskih filmov, ki ima precej solidno igralsko zasedbo in žensko režiserko, zato pričakujemo mogoče nekoliko drugačno izvedbo generične zgodbe. Zgodba govori o CIA operativcih, katerim nasproti stoji zelo premeten zlikovec Hatchet. Igra mačke z mišjo, vendar pravo vprašanje je, kdo je mačka in kdo miš?

Filmi in serije dodane na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih