Novi napovedniki, ki jih ta teden ne smete zamuditi - Teden #13

Če bi vas vprašali v katerem obdobju smo, bi verjetno rekli, da je zima. Zunaj je sneg, čas pa teče tako hitro, da ga skoraj že nemoremo več spremljati. Na srečo pa lahko ostajate na tekočem preko naše rubrike, ki smo jo uvedli z novim letom. Ta 13. adaptacija rubrike, ki izide vsako soboto, tokrat prinaša nekaj zanimivih, a žal ne največjih filmskih napovednikov. V ospredju so namreč srhljivke, ki imajo vse možnosti za presenečenje.

Hkrati pa so izšle tudi druge ali tretje različice za težko pričakovane filme, ki prihajajo kmalu. Te tokrat v rubriki nismo pokrivali, saj smo jih že pregledali. Med njimi pa so: Lightyear, Top Gun 2: Maverick in novi Minioni.

1. Choose or Die

Datum izida: 15. april 2022
Žanr: Srhljivka
Režiser: Toby Meakins
Igrajo: Asa Butterfield, Eddie Marsan, Robert Englund, Kate Fleetwood

Kratek opis: Kaj dobimo če združimo Krog, Žago in Jumanji? Zanimivo Netflixovo shrljivko, ki bo ustvarjala strah v težkih, kočljivih in nagnusnih situacijah. Kot kaže napovednik, bomo gledali skupino najstnikov, ki so odkrili videoigro, katera ima čudežno moč. Če vam vse to zveni znano, pa kljub temu filma ni vredno takoj zanemariti, saj napovednik ponuja kar nekaj zanimivosti. Predlagamo, da si ga pogledate, saj smo prepričani, da bo za vse ljubitelje grozljivk in srhljivk to zadetek v polno.

2. Dual

Datum izida: 15. april 2022
Žanr: Srhljivka
Režiser: Riley Stearns
Igrajo: Karen Gillan, Aaron Paul, Beulah Koale, Theo James

Kratek opis: Če bi Igre lakote dobile dvojčka, bi se zagotovo glasil Dual. Pri tem novem filmu bomo lahko spremljali dvoboj za življenje med ljubko mladenko in njenim klonom. Kaj se lahko zgodi in kako ta boj poteka, vas bo verjetno osupnilo, zato si nujno poglejte njegov napovednik. Človeška domišljija je namreč zares neskončna in včasih preseneti s čim res dobrim. Upamo, da bo Dual med njimi.

3. The Yellow Wallpaper

Datum izida: /
Žanr: Srhljivka
Režiser: K. Pontuti
Igrajo: Alexandra Loreth, Joe Mullins, Clara Harte

Kratek opis: Srhljivke postajo čedalje bolj popularne. Vidimo jih lahko kar nekaj, le malo izmed njih pa je zares kvalitetnih. Inspiracijo črpajo iz različnih virov, ena zagotovo manj uporabljenih pa je tematika 19. stoletja. Ta lahko odlično združuje duh časa z misteriozno atmosfero, zato vedno ko vidimo novo srhljivko, postavljeno v ta svet, lahko vanjo polagamo malce več upov. Še sploh pa, če gre za adaptacijo ene bolj kultnih zgodb, pripravljeno na način, kot nam ga ponuja ta napovednik. Zato je ta film zagotovo visoko na seznamu novih napovedanih srhljivk, ki obljubljajo že skoraj preveč.

4. Rescued By Ruby

Datum izida: 17. april 2022
Žanr: Družinski
Režiser: Katt Shea
Igrajo: Grant Gustin, Scott Wolf, Kaylah Zander, Camille Sullivan

Kratek opis:
Vsi ljubitelji malih živali, to je direktno za vas! Simpatična zgodbica vam bo pokazala začetek velike zgodbe, ki za vogalom čaka mladega policaja in njegovo psičko rešenko. Priča bomo mnogim zelo prikupnim, srčkanim in ljubkim situacijam, ki bodo ogrele marsikatero srce, hkrati pa povedale lepo sporočilo o pomembnosti naših štirinožnih prijateljev. Zato ljubitelji živali pozor, izid tega filma si zapišite za uho, saj kmalu prihaja na Netflix.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden! Do takrat pa si oglejte naše recenzije ali lestvice.

Viri slik: Hulu

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih