Novi napovedniki, ki jih ta teden ne smete zamuditi - Teden #1

Z ekipo Filmologije smo obljubili novosti, ki bodo našo vsebino dvignile na še višji nivo, vam drage bralke in bralci pa prinesla uporabno in informativno vsebino. Čeprav imamo v rokavu še kar nekaj asov, pa vam prav zdaj razkrivamo našo novo rubriko – Najboljše filmske napovednike, ki so izšli ta teden.


V novi rubriki vam bomo razkrivali najnovejše napovednike, ki jih ne smete zamuditi. Zato bomo vsak teden poskrbeli, da boste pravočasno informirani in na tekočem z vsemi potrebnimi informacijami.

Poglejmo si, kaj so za vas filmski ustvarjalci pripravili prvi teden v letu 2022:

1. Blacklight

Datum izida: 20. januar
Žanr: Akcija
Režiser: Mark Williams
Igrajo: Liam Neeson, Aidan Quinn, Taylor John Smith, Emmy Raver-Lampman

Kratek opis:
Liam Neeson bo spet zažigal v novi akciji! Tokrat bo igral vladnega operativca, ki se sooča s svojo težko preteklostjo. Medtem ko skuša živeti bolj umirjeno starost, pa odkrije zaroto proti ameriškim državljanom. Znajde se pred težko dilemo, ki ga pripelje v boj z FBI.

Tako nam Liam Neeson ponovno dokazuje, da bomo lahko priča novi mega akcijski dogodivščini in da z s svojimi akcijskimi filmi še zdaleč ni končal. Pri tej odločitvi ga seveda maksimalno podpiramo in upamo, da bo igral v še več takšnih filmih. Mi jih namreč obožujemo.

2. Jackass Forever

Datum izida: 4. februar
Žanr: Dokumentarni, komedija
Režiser: Jeff Tremaine
Igrajo: Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Eric André

Kratek opis:
Odbita ekipa Jackassa se še zadnjič vrača. Kot kaže napovednik in njihove izjave, tudi v svoji najbolj odbiti dogodivščini. Obljubljajo namreč najbolj ekstremne, nevarne in nemarne podvige, ki bodo ponovno na robu zdrave pametu. Da pa potrdite to tezo, si poglejte napovednik. Res boste presenečeni, kaj vse premorejo njihovi umi.

3. Moonfall

Datum izida: 4. februar
Žanr: Akcijski, fantazijski
Režiser: Roland Emmerich
Igrajo: Halle Berry, Patrick Wilson, Patrick Wilson, Michael Peña

Kratek opis:
Razvijalci apokaliptičnih filmov prinašajo svoj nov hit, ki bo znova popolnoma uničil zemljo (verjetno tudi kritike in zaslužke). Na srečo je tukaj zvezdniška ekipa junakov, ki imajo načrt kako rešiti zemljo in jo ohraniti pri življenju. Kot kaže napovednik, gre pri tem za zmes več žanrov, ki skušajo s svojimi komičnimi, akcijskimi in dramatičnimi vložki pričarati zanimivo dogodivščino. Upajmo, da bo temu res tako in da bomo ponovno zares dobili eno zanimivo in izvirno zgodbo.

4. The Tragedy of Macbeth

Datum izida: 14. januar
Žanr: Drama
Režiser: Joel Coen
Igrajo: Denzel Washington, Frances McDormand, Bertie Carvel, Brendan Gleeson

Kratek opis:
Zvezdniška ekipa priznanih filmskih ustvarjalcev pripravlja nekaj zares edinstvenega, dramatičnega in umetniškega, ki po napovedniku izgleda zares zares vrhunsko. Obljubljajo namreč edinstveno izkušnjo, ki si jo bo potrebno absolutno pogledati (in po na napovedniku sledeč, v to trdno verjamemo tudi mi). Zato predlagamo, da si več pogledate v napovedniku in si pri tem sami ustvariti svoje mnenje. Besede tukaj zares težko opišejo to fenomenalno kreacijo.  

Viri besedil: Looper.com

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih